günaydın kavanozcum evet akşamki yazını okudum gerçekten çok düşüncesiz ve terbiyesiz insanlar var.hepte alttan alan biz oluyoz....evet bu arada 35.haftaya girmişsin
günaydın archii evde zaman nası geçiyor.bende 19 mayıs tatilinde çantamı hazırlayım dedim diyorum diyorum bi türlü hazırlanmıyo.o sırada annem aradı bende çantamı hazırladım bir iki eksiğim var filan deyince ne gereği var erken hazırladın? doğum iznine ayrılıncada yapacak iş arican diyor
ne erkeni hazırlaman lazım artık
ne olur ne olmaz bir de sancılanırsan dur ben bi çantamı hazırlayayım mı dicen
merak etme evde olunca dünya kadar iş bulursun kendine
bilmemki telefonda bilgi veremeyizde diyebilirler ama söyleyebilirlerde denemek lazım siz arayın sorun bilgi alamazsanız ismini soyismini bana verirsiniz ben öğrenirim olmamı
yaw insan evde olunca hakkaten cok giremiyomus siteye..
salıdan beri evdeyim hergün bi ekşın var evde 😀
bugün de temizlik var kadın geldi çalışıyo içerde, ben yatak odasına kapattım kendimi😀
esmer den haber var mı bu arada, geçmişi okuyamadım..
dae de bugun doktora gitcekti onu da merak ediyom, doorsun o da artıkın
ne erkeni hazırlaman lazım artık ne olur ne olmaz bir de sancılanırsan dur ben bi çantamı hazırlayayım mı dicen merak etme evde olunca dünya kadar iş bulursun kendine
aman kavanozum sakin ol. apartman yöneticiniz yok mu söyle onlara halletsinler. sen muhatap olma
yok canım yeni apartman bizim bütün daireler dolu değil bu öküzlerde nerden geldiyse çıldırıcam yakında yok akşam çıkıp kendim konuşucam benim odun kocamın bişey yapıcağı yok sinirlenmiyim diyorum bebeğim için ama elimde değil sanki depo apartmanın girişi iyi o zaman her önüne gelen bişey koysun oraya satıcam zaten bi doğurıyımda koydum kafaya