eşim iznini temmuz sonuna aldı. bizde hesapladık dedik asya o zamana 1 aylık olur annemler evlerine döner ailecek evde oluruz rahat rahat diye düşündük. tabi bakalım olacak mı ??
bende eşime diyorum ki nadir bak dolap bomboş hemen gidip alışveriş yapmamız lazım ,adam şok geçirecekti
bir sürü eşya vardı poşetlerde dolaba koyunca hepsi kayboldu.
annem aradı az önce bebek şekeri almış . telefonda bile seve seve bir hal oldu. kadına az daha torun vermeseymişim düşüp bayılacakmış herhalde.
yazık nadiri o sırada hay edebiliyorum tek göz büyük tek göz küçük bi gözüde seyiriyor :meri: senin ananı haziran analarının en çalışkan anneannesi ilan ediyorum
mehmette doğumle birlikte 10 iş günü izinli olacak sonra temmuzda 1 hafta ağustosta 1 hafta
hehe ben yapcam kaynvalıdemde gecn benı tembıhlıyor gecelıgını ortaya cıkar dıye dugnde aldıgınıı tobe tobe ortada ztn dedım ılk dedıgnde 5 dk sonra yıne bak ortaya cıkar dıyor hala salakmıdr nedr bı sınrlendım yaa ztn gıydıgm sey ortadaaaa daha nekdr ortaya cıkarym dedım safnmdr nedr mevlutte onu gıyecegımı sanrm kocamn yannda gıydıgm saten seyı neden mevlutte gıyeyım ona mevlut gunu supruzzz yapcem gorcek o a
Bende az once annemle alip geldim, pembe emzigi almaya gittim oradaki satici lila bir kelebek almami tesfik etti bak beyaz buzdolabinin ustunde daha cok albenisi var daha cok goze batiyor daha zarif ve sik vs vs diye soylene soylene beni ikna etti iyi mi ettim kotu mu ettim bilemiyorum ama oldu artik.
Sizce hata mi ettim kizlar, hala emin degilim?
Resimde rengi pek guzel cikmamis hem o resimi telefonumla cektigim icin
hemde arkasi koyu oldugu icin ama cok tatli, canli bir lila rengi aslinda.
hehe ben yapcam kaynvalıdemde gecn benı tembıhlıyor gecelıgını ortaya cıkar dıye dugnde aldıgınıı tobe tobe ortada ztn dedım ılk dedıgnde 5 dk sonra yıne bak ortaya cıkar dıyor hala salakmıdr nedr bı sınrlendım yaa ztn gıydıgm sey ortadaaaa daha nekdr ortaya cıkarym dedım safnmdr nedr mevlutte onu gıyecegımı sanrm kocamn yannda gıydıgm saten seyı neden mevlutte gıyeyım ona mevlut gunu supruzzz yapcem gorcek o a