eşim iznini temmuz sonuna aldı. bizde hesapladık dedik asya o zamana 1 aylık olur annemler evlerine döner ailecek evde oluruz rahat rahat diye düşündük. tabi bakalım olacak mı ??
valla bu aralar nevri döndü kızımın. kafası ya da sırtı tam göbek deliğimin orada. ayakları da sol boşluğumun orada. sağ tarafa hiç geçmiyor o zamanda sıkıştırıyor beni.
benim kızım akıllı hiç tepiklemesi yok 🙂 geçen stellanın dediği gibi çırpınıyor arada. elektrik çarpmış gibi oluyor . bir de balık gibi kayıyor. tembelin teki anlayacağın:meri:
benim doğum 6 temmuz gibi gözüküyor ozaman zaten 3 gün izin alacak
bir sonraki hafta yazdık eşim annesiylede zaman geçirsin biraz senede 1 kere görüyor çünkü hem evin eksiklsriyle ilgilenir diye düşündük birde bayramdan 1 hafta sonraya kızm büyümüş olur bir yerler gideriz dedik bakalım hayırlısı
ya kızlar sız karnınnzın sertleşmesınden bahsedıyosunz benımde cok oluyor bugun doktoruma sordum eheheheh normal bunlar dedı yıne delırttı benı doguma hazrlnyor bunyen gun sancıları derız buna dedı gectı yafss herseeye norml demesındn sıkldm tama ıyı bişide normal deme gun sancılrı de gec tobe töbee=)
Canim benim bence de kafana takma bu durumu cunku herkeste cok farkli oluyor. 3 sene once bende agir bir ameliyat gecirdim genel anestezi ile ve benim icin ayilma vs cok kolay oldu. Pek fazla bulanti kusma vs gibi seyler de olmadi. Sanirim herkesin bunyesi farkli reyaksiyonlar veriyor herseye.
allure evt canım haklısın herkeste farklı oluyor bence de..yok zaten benim allaha şükür bir korkum yok.nedense bilemiyorum doğumun nasıl olacak,canım çok yanacakmı vs gibi endişelerim hiç olmadı..şakasına takıldım sadece ben gülko.ya. filmi biz bitiremedik bile cok sıkıcı geldi eşimle bana.ama ben hamile kaldıktan sonra bana garip bir hal geldi hiçbir şeyden zevk alamıyorum yani şöyle diyeyim eskiden yapmayı çok sevdiğim(kitap okumak ve film izlemek gibi)seyleri hamile kaldığımdan beri pek yapamıyorum..garip bir durum ama öyle 🙂 siz bir bakın belki beğenirsiniz canım.gülko eşi ile izlemişti o beğenmişti mesela ben de ondan duydum ztn esimle izleyelim dedik ama hiç beğenmedik sıkıldık tamamlamadan kapattık filmi.