2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
🙂 dr sayımı konuşmuşsunuz yok teke düşüremedim sayıyı en son ikiye kadar düşürebildim ve hala iki dr la devam ediyorum

o zengin arkadaş sen misin bizde kim diye konuşuyorduk

eee insan hemşire olunca 2 tane doktoru olur tabi 🙂

benımkıde sah yanıma bı yerlesıyo devrılecek gıbı oluyorum
tansıyonum dustu falan sanıyroum
karnım acıyo bı bakıyorum sol yanım bombos a
hhaa

benimde sağda birşey yok. bari ikiz olsaydı o da sağ tarafta dururdu dengem bozulmazdı 🙂

eşim iznini temmuz sonuna aldı. bizde hesapladık dedik asya o zamana 1 aylık olur annemler evlerine döner ailecek evde oluruz rahat rahat diye düşündük. tabi bakalım olacak mı ??

ben yerleştirdim de ne oldu
dolaplar bomboş kaldı

o kadar çok şey aldım sanıyordum
yıka ütüle katla iyice küçüldü
içlerinin fotolarını çekmiyecem bende

bende eşime diyorum ki nadir bak dolap bomboş hemen gidip alışveriş yapmamız lazım ,adam şok geçirecekti

bir sürü eşya vardı poşetlerde dolaba koyunca hepsi kayboldu.

annem aradı az önce bebek şekeri almış . telefonda bile seve seve bir hal oldu. kadına az daha torun vermeseymişim düşüp bayılacakmış herhalde.

aslı seninkinin sırtı ne tarafta benimkisi sırtı sagda ayakları solda soluma yatırmıyor benide tepikliyip duruyor😀

valla bu aralar nevri döndü kızımın. kafası ya da sırtı tam göbek deliğimin orada. ayakları da sol boşluğumun orada. sağ tarafa hiç geçmiyor o zamanda sıkıştırıyor beni.
benim kızım akıllı hiç tepiklemesi yok 🙂 geçen stellanın dediği gibi çırpınıyor arada. elektrik çarpmış gibi oluyor . bir de balık gibi kayıyor. tembelin teki anlayacağın
:meri:

benim doğum 6 temmuz gibi gözüküyor ozaman zaten 3 gün izin alacak
bir sonraki hafta yazdık eşim annesiylede zaman geçirsin biraz senede 1 kere görüyor çünkü hem evin eksiklsriyle ilgilenir diye düşündük birde bayramdan 1 hafta sonraya kızm büyümüş olur bir yerler gideriz dedik bakalım hayırlısı

ya kızlar sız karnınnzın sertleşmesınden bahsedıyosunz benımde cok oluyor bugun doktoruma sordum eheheheh normal bunlar dedı yıne delırttı benı doguma hazrlnyor bunyen gun sancıları derız buna dedı gectı yafss herseeye norml demesındn sıkldm tama ıyı bişide normal deme gun sancılrı de gec tobe töbee=)

Bebek yolda guzel degil mi, ozaman bosuna izlemeyim yani?
Juno'nun son sahnesi benim cok hosuma gitti orada aglamistim, kadin bebegi kucagina aldiginda felan sanirim duygusal zamanimda izledigim icin oyle oldu hehe.

allure evt canım haklısın herkeste farklı oluyor bence de..yok zaten benim allaha şükür bir korkum yok.nedense bilemiyorum doğumun nasıl olacak,canım çok yanacakmı vs gibi endişelerim hiç olmadı..şakasına takıldım sadece ben gülko.ya.
filmi biz bitiremedik bile cok sıkıcı geldi eşimle bana.ama ben hamile kaldıktan sonra bana garip bir hal geldi hiçbir şeyden zevk alamıyorum yani şöyle diyeyim eskiden yapmayı çok sevdiğim(kitap okumak ve film izlemek gibi)seyleri hamile kaldığımdan beri pek yapamıyorum..garip bir durum ama öyle 🙂 siz bir bakın belki beğenirsiniz canım.gülko eşi ile izlemişti o beğenmişti mesela ben de ondan duydum ztn esimle izleyelim dedik ama hiç beğenmedik sıkıldık tamamlamadan kapattık filmi.