2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hayırlı olsun stella güle güle kullan. genelde öyle oluyor birşey için alışverişe gidip bambaşka bir şeyi alıp geliyorsun 🙂

iyi bari 2 tane battaniyem var 🙂
geçende kırmıız tüllü bir taç aldım , biraz kokoş işi ama olsun

bende hep kırmızı lacivert ağırlıklı aldım. bazıları kız diye pembe eşyalar satmaya kalktı ama almadım. sonuçta alınanlar 1 kerelik kullanılmıyor. unisex olsun renkleri. bakarsın kardeş falan gelir o da erkek olur 🙂

şimdi hatırladım sevraydı😀

aaa evet sanırım oydu. ne yaptı o teke indi mi doktor sayısında acaba yakalayınca sorucam valla

dikişlerle falan nasıl duş alıcaz ki
bana 1 gece kalacağım söylendi hastanede yine de alsam mı ki?

kavanozzzzzzzzzzz....,

erden hastanesını sormussun canım
esmer oraya gıdıyodu
karacıger enzımlerı yuksek cıkınca hemen bebgı alalım dedıler sez.le ama esmerın kocası
baksa dr a da soralım dedı
zeynep kamılın bı dr una gıttıler
oda enzım degerlerınde yukselme olursa alırız mumkun oldugunca kalsın demıs
ve netıcede karacıger enzımlerı dustu
yoksa 3 hata once nerdeyse dogmus olcaktı bebegı
haberın olsun canım
o hastaneyle ılgılı bı tek bunu bılıyorum

zaten hastane ev arası arabayla 5 dk bişey eksik olursa mehmet gider getirir

bende dün çok güzel bi tac aldım kendime bide bebeğe mikrofiber yastıkla yatak için lastikli koruyucu aldım hava geçirir sıvıyı geçirmezmiş eksik kalmadı sanırım ama hastane çantam hazır değil artık bu hafta sonu odayıda hazırlamaya başlıycaz kıyafetler felan yıkanıp yerleşsin istiyorm

ay banada kırmızı taç almış kızlar ınce tacın uzerınde kocaman kırmızı tulden fıyonk var bıraz buyuk ama buda zannmca kokoş işi neyseee abarttık barı tam olsunn ehehehe=)

hadi ya neyse ben kendi hastanemde karar kıldım sanırım kimi çok iyi diyo böylede bişey duyunca moralim bozuluyo ben zaten yedek bi yer bakıyorum şimdilik kendime