celine ben hastane çantama koyduklarımı buraya yazmıştım ama şimdi bulamadım
çatlağın kesin tedavisi yokki kalırız artık öyle dediğin gibi çatlıyacağın varsa çatlıyorsun ben hergün krem sürdüm 7. ayıma kadar düzenli yüzdüm bol su içtim ama sonuç aynı ne yapalım artık
ah bu bebıklerr yokmu ahh ahh=)kocama solımde dukkndakı pcyı eve getrsn yafss🙁 ben bılgısyrımı teslm etcm ısyerıne evde netszz sıklrm arada teldn yazrm ama🙁 hoş evdede durmuyrmkı ıznlıyken🙁 dun perde baktm oglusn odasına 120 tl dedı mekanızmalı kızlr ama sadece tul sızce fıyt nasıl ?bole puantıyelı organze parlk hafıt yanı buyklu kucuklu yuvarlaklar var mavııı
yok yaaa eminim 2 si tanıdık mıydı ne ondan bırakamıyordu onları falan ilk baş muhabbetlerde ama
ay çok kötü takıldı kafama hanginizdiniz uleeyynnnn ooo :meri:
yok yaaa eminim 2 si tanıdık mıydı ne ondan bırakamıyordu onları falan ilk baş muhabbetlerde ama
ay çok kötü takıldı kafama hanginizdiniz uleeyynnnn ooo :meri:
hyr hamıslgn basndn berı 3-4 doktr degstrdmde acaba omu takldı aklına dıye hatta kızyrdnz bana artık karar ver dıyede en son dılaverde karar kıldm da benm 3-4 gunumu bugn yeduu=):meri:
ah bu bebıklerr yokmu ahh ahh=)kocama solımde dukkndakı pcyı eve getrsn yafss🙁 ben bılgısyrımı teslm etcm ısyerıne evde netszz sıklrm arada teldn yazrm ama🙁 hoş evdede durmuyrmkı ıznlıyken🙁 dun perde baktm oglusn odasına 120 tl dedı mekanızmalı kızlr ama sadece tul sızce fıyt nasıl ?bole puantıyelı organze parlk hafıt yanı buyklu kucuklu yuvarlaklar var mavııı
gittik aldık canım ama çok yoruldum artık o kadar uzun ola gidemem bunu anladım çok zor geldi yolda çok kasıldım annemlere bile gidermiyim artık bilemiyorum