2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim eşim hayatta doğuma girmez adamın aklı çıkıyor o sahneden 🙂
keşke girse ama bayılır orda kesin bir de onunla uğraşmayalım.

kızlar akşama ne yemek yaptınız bana akıl verin

Doğumdada boğazdan tüp indiriliyormu o uzun ameliyatlarda yapılıyor diye biliyorum ben.

arkadaşım acıbademde dogum yaptı 3 hafta once, tup ındırmışlerdı ondan dıdım. ama belkı her hastane yapmıyordur canım. bılmıyorum tam detaylı

dost acı söyler yawrrrım. ya şaka bı yana ben çok zor açıldım canım amelıyatlarımda, ama tabı herkesın bunyesı farklı. bı şekılde çıkacak bu tosunlar bence bıraklaım kader karar versın ne kadar duşunsek o kadar zorlaşıyo galıba şu dogurma işi kafamızda.

Nasıl yani sen daha 36 nın içindesin ki 37 ye kadar çalışır raporu veriliyor yani doğuma 3 hafta kalana kadar. Senin salı günü hesabın doğru bence doktor karıştırmış gibi geldi bana

Ağladım tabi ağlamammı zaten ben asansörde başladım ağlamaya sonra ilk sesi geldiğinde tamamen koptum insanın içinden biryandan kahkahalarla gülmek biryandanda hüngür hüngür ağllamak geliyor çok güzel bir duygu

bugun tocam yemege göturcek beni ama gıycek kıyafetım yok. en iyisi hamıle uniformamı gıyım yıne barı. aynı hamıle badısı, aynı hamıle kotu, bide 40 numara spor ayakkabı. 4 aydır yıka utule aynı şeylerı gıymekten kusçam artık.

ama yarına yemek yaptım karnıyarık yaptım dolaba koydum yarına fırına verırım.

benim eşim hayatta doğuma girmez adamın aklı çıkıyor o sahneden 🙂
keşke girse ama bayılır orda kesin bir de onunla uğraşmayalım.

benimkininde aklı çıkıyorduda nerdeyse benden önce girecekti zaten öyle bir yere oturtuyorlarki kıpırdaması mümkün değil anestesistinde bir eli eşimin omzundaydı kalkarsa oturtmek için hiç sorun yaşamadı. Sadece ameliyathaneye girerken etrafına bakınmadan girmesi gerekiyor okadar

ben de kabak dolması yapmayı planlıyorum
bi de bezelye yarın için
Yarın çalışacağım dışarda olucam temizliğe de kadın gelcek hem ona hem de bana hazır olsun 🙂