celinee Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.731 lovefun' Alıntı: boşverrrr ööretmeeee bak zeynep öğreteyim derken sinirden erken doğurdu :meri: Genişletmek için tıkla ... :meri:he valla...
lovefun' Alıntı: boşverrrr ööretmeeee bak zeynep öğreteyim derken sinirden erken doğurdu :meri: Genişletmek için tıkla ... :meri:he valla...
etimelo Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.732 Günaydın pembik Arceee carlamadın mı toplantıda? Çıkacağını bile bile yeni işler yüklemek sanırım tüm patronlarda var
Günaydın pembik Arceee carlamadın mı toplantıda? Çıkacağını bile bile yeni işler yüklemek sanırım tüm patronlarda var
arceya Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.734 etimelo' Alıntı: Günaydın pembik Arceee carlamadın mı toplantıda? Çıkacağını bile bile yeni işler yüklemek sanırım tüm patronlarda var Genişletmek için tıkla ... valla hiiç carlamadım.. benene benden sonra naaparsanız yapın ddim içimden 😀 evet ne dayasak kardır diyolar herhalde ama ben dayandırmayacam kendime 😀
etimelo' Alıntı: Günaydın pembik Arceee carlamadın mı toplantıda? Çıkacağını bile bile yeni işler yüklemek sanırım tüm patronlarda var Genişletmek için tıkla ... valla hiiç carlamadım.. benene benden sonra naaparsanız yapın ddim içimden 😀 evet ne dayasak kardır diyolar herhalde ama ben dayandırmayacam kendime 😀
etimelo Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.735 arceya' Alıntı: valla hiiç carlamadım.. benene benden sonra naaparsanız yapın ddim içimden 😀 evet ne dayasak kardır diyolar herhalde ama ben dayandırmayacam kendime 😀 Genişletmek için tıkla ... aha hakkaten de dayayan dayayana
arceya' Alıntı: valla hiiç carlamadım.. benene benden sonra naaparsanız yapın ddim içimden 😀 evet ne dayasak kardır diyolar herhalde ama ben dayandırmayacam kendime 😀 Genişletmek için tıkla ... aha hakkaten de dayayan dayayana
pembik Hamiş Melek 14 Mayıs 2010 #20.736 çok uykum var evde olanlardan birisi benim yerime uyuyabilir mi
celinee Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.737 pembik' Alıntı: çok uykum var evde olanlardan birisi benim yerime uyuyabilir mi Genişletmek için tıkla ... Pembik ben evdeyim ama çok sıcak ya.. Benim de çok uykum var, kendi yerime bile uyuyamadım.. Ama serin bi mekan varsa, gidip uyuyayım isteyenlerin yerine..
pembik' Alıntı: çok uykum var evde olanlardan birisi benim yerime uyuyabilir mi Genişletmek için tıkla ... Pembik ben evdeyim ama çok sıcak ya.. Benim de çok uykum var, kendi yerime bile uyuyamadım.. Ama serin bi mekan varsa, gidip uyuyayım isteyenlerin yerine..
Allure Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.738 pembik' Alıntı: çok uykum var evde olanlardan birisi benim yerime uyuyabilir mi Genişletmek için tıkla ... Calisanlardan biri de benim yerime maasini alip bana gonderebilir mi.
pembik' Alıntı: çok uykum var evde olanlardan birisi benim yerime uyuyabilir mi Genişletmek için tıkla ... Calisanlardan biri de benim yerime maasini alip bana gonderebilir mi.
celinee Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.740 arceya' Alıntı: kıslar biraz kaçıyom şu işleri biraz gösterem. öpüldünüz Genişletmek için tıkla ... Hadi kolay gelsin..
arceya' Alıntı: kıslar biraz kaçıyom şu işleri biraz gösterem. öpüldünüz Genişletmek için tıkla ... Hadi kolay gelsin..