lovefun Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.701 günaydınnn aynen sabahın köründe hortluyor insan evde olunca Akşam da acayip kendimi ağır, hantal ve agresif hissediyorum Böylee daral geliyor kaşıntılar basıyoo Zavallı kocacım da napcağını şaşırdı artık. Aman bana bulaşma diyorum anammm yedi benim hatun kafayı der gibi bakıyo bana 🙂)))))))))
günaydınnn aynen sabahın köründe hortluyor insan evde olunca Akşam da acayip kendimi ağır, hantal ve agresif hissediyorum Böylee daral geliyor kaşıntılar basıyoo Zavallı kocacım da napcağını şaşırdı artık. Aman bana bulaşma diyorum anammm yedi benim hatun kafayı der gibi bakıyo bana 🙂)))))))))
Allure Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.704 lovefun' Alıntı: günaydınnn Genişletmek için tıkla ... *STELLA*' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... Gunaydiiiin
lovefun' Alıntı: günaydınnn Genişletmek için tıkla ... *STELLA*' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... Gunaydiiiin
etimelo Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.705 *STELLA*' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... Günaydın ştella
etimelo Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.707 lovefun' Alıntı: günaydınnn Genişletmek için tıkla ... Günaydın tısss
etimelo Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.708 celinee' Alıntı: Günaydın kızlar.. Çok sıcakkk.. Hiç uyumadım... Offff!!!! Genişletmek için tıkla ... Günaydın celineee
celinee' Alıntı: Günaydın kızlar.. Çok sıcakkk.. Hiç uyumadım... Offff!!!! Genişletmek için tıkla ... Günaydın celineee
celinee Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.710 36+0 olmuşum.. Ana çok korkunç.. Oğlum da ne yapıyoo öyle acaba..