2010 Haziran Anneleri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eveettt ptesi de gelcem sonnn :meri:

günaydınn
ay benim de archi yaa
ayak kemiklerim acıyor ayaklarım yanıyor
şişlikler inmemiişş...

bide gece çok sıcaktı çıplak yattım resmen bana mısın demedi..

Ayy napcez böleee

Aynı kaynım 🙂 Canım walla hepimiz aynı olduk bende hiç üzerimi falan örtmüyorum ve pencere açık yatıyorum son 1 aydır ateş basıyor resmen .
 
günaydınn
ay benim de archi yaa
ayak kemiklerim acıyor ayaklarım yanıyor
şişlikler inmemiişş...

bide gece çok sıcaktı çıplak yattım resmen bana mısın demedi..

Ayy napcez böleee

bende üstüm açık yattım . derimi bile yüzecektim nerdeyse.gene de serinleyemedim. bir de benim kız nasıl yaptıysa ayaklarıyla kaburgalarımı bir sıkıştırdı yerimden kalkamadım ilk defa . eşimi uyandırdım da kaldırdı beni.
napcaz biz böyle ya.

Günaydın




Günaydın 🙂 sende benim gibi hortluyorsun demek 🙂 ben Kasımdan buyana kimsenin yerine uyuyamıyorum kendi yerime bile :meri::meri::meri:

ben her gece 4 te kalkıp 1 saat tv izliyorum bir de 🙂 deli miyiz neyiz. bu son sakin günlerimiz gene de erkenden kalkıyoruz
bebekler olunca bu günleri zor buluruz
 

walla öle ama uykum gelmiyor ki işe giderken hep uyumak isterdim son zamanlarda demekki sıkıntıdanmış diyorum işten ayrıldım uykuyu unuttum
bebekler gelsin hepten unutacaz
 

ben de şimdi işe geliyorum mecbur kalkmam lazım diye uyuyasım geliyo ama izinde bende uyuyamam kesin
 
Aynen kizlar bende sizin gibiyim. Eskiden ayaklarim inerdi sabaha karsi simdi eski sis haline donuyor sabahleyin. Aksam ise okadar felaket ki inanamazsiniz. :meri:
Esim de dun aksam eve gelince diyor bu ne boyle balon gibi igne batirsam patlicak,
artik okadar asiri sisiyor ki cildim resmen gerim gerim geriliyor ayaklarimin cildi yirtilcak gibi oluyor. Karincalaniyor parmaklarim uyusuyor.
Annem bana hamile iken son ayinda hastanede yatmis asiri sistiginden onunkisi riskli dereceye kadar gelmis diyorum simdi de cezasini mi cekiyorum.
 


annemde bana hamileyken ben kadının kaburgalarını sıkıştırırmışım. ben ne yaptıysam benim kız da aynısını bana yapıyor. annemde gülüyor sen bana yaptın kızında sana aynısını yapıyor diye.
valla ne yaptıysak cezasını şimdi çekiyoruz