mislina1903 Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.671 arceya' Alıntı: günaydınn kızlarr.... yine 8.30a toplantı koydular anasını satiim :çitos: Genişletmek için tıkla ... ,, Günaydınnnnn 🙂 boşverrrr son 1 gün diye sevin :meri::meri::meri:
arceya' Alıntı: günaydınn kızlarr.... yine 8.30a toplantı koydular anasını satiim :çitos: Genişletmek için tıkla ... ,, Günaydınnnnn 🙂 boşverrrr son 1 gün diye sevin :meri::meri::meri:
A archimim Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.673 günaydın bende hortladım sabah sabah evdesin yat uyu demi. valla sizin yerinize de uyumak istiyorum ama olmuyor ayaklarımın altı acıyor yaa sanki 10 km yol yürümüş gibiyim
günaydın bende hortladım sabah sabah evdesin yat uyu demi. valla sizin yerinize de uyumak istiyorum ama olmuyor ayaklarımın altı acıyor yaa sanki 10 km yol yürümüş gibiyim
arceya Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.674 mislina1903' Alıntı: ,, Günaydınnnnn 🙂 boşverrrr son 1 gün diye sevin :meri::meri::meri: Genişletmek için tıkla ... eveettt ptesi de gelcem sonnn :meri:
mislina1903' Alıntı: ,, Günaydınnnnn 🙂 boşverrrr son 1 gün diye sevin :meri::meri::meri: Genişletmek için tıkla ... eveettt ptesi de gelcem sonnn :meri:
etimelo Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.675 arceya' Alıntı: günaydınn kızlarr.... yine 8.30a toplantı koydular anasını satiim :çitos: Genişletmek için tıkla ... anaaaaaaaaaaaaaaa son gün ne toplantısı bu???? bence sana sürpriz parti yapacaklar
arceya' Alıntı: günaydınn kızlarr.... yine 8.30a toplantı koydular anasını satiim :çitos: Genişletmek için tıkla ... anaaaaaaaaaaaaaaa son gün ne toplantısı bu???? bence sana sürpriz parti yapacaklar
arceya Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.676 archimim' Alıntı: günaydın bende hortladım sabah sabah evdesin yat uyu demi. valla sizin yerinize de uyumak istiyorum ama olmuyor ayaklarımın altı acıyor yaa sanki 10 km yol yürümüş gibiyim Genişletmek için tıkla ... günaydınn ay benim de archi yaa ayak kemiklerim acıyor ayaklarım yanıyor şişlikler inmemiişş... bide gece çok sıcaktı çıplak yattım resmen bana mısın demedi.. Ayy napcez böleee
archimim' Alıntı: günaydın bende hortladım sabah sabah evdesin yat uyu demi. valla sizin yerinize de uyumak istiyorum ama olmuyor ayaklarımın altı acıyor yaa sanki 10 km yol yürümüş gibiyim Genişletmek için tıkla ... günaydınn ay benim de archi yaa ayak kemiklerim acıyor ayaklarım yanıyor şişlikler inmemiişş... bide gece çok sıcaktı çıplak yattım resmen bana mısın demedi.. Ayy napcez böleee
A archimim Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.677 arceya pazartesi niye geliyon bee. 1 gün için işe mi gelicen. şimdiden yollasınlar seni işte
mislina1903 Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.678 etimelo' Alıntı: günaydın Haziran anaları Genişletmek için tıkla ... Günaydın archimim' Alıntı: günaydın bende hortladım sabah sabah evdesin yat uyu demi. valla sizin yerinize de uyumak istiyorum ama olmuyor ayaklarımın altı acıyor yaa sanki 10 km yol yürümüş gibiyim Genişletmek için tıkla ... Günaydın 🙂 sende benim gibi hortluyorsun demek 🙂 ben Kasımdan buyana kimsenin yerine uyuyamıyorum kendi yerime bile :meri::meri::meri:
etimelo' Alıntı: günaydın Haziran anaları Genişletmek için tıkla ... Günaydın archimim' Alıntı: günaydın bende hortladım sabah sabah evdesin yat uyu demi. valla sizin yerinize de uyumak istiyorum ama olmuyor ayaklarımın altı acıyor yaa sanki 10 km yol yürümüş gibiyim Genişletmek için tıkla ... Günaydın 🙂 sende benim gibi hortluyorsun demek 🙂 ben Kasımdan buyana kimsenin yerine uyuyamıyorum kendi yerime bile :meri::meri::meri:
arceya Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.679 etimelo' Alıntı: anaaaaaaaaaaaaaaa son gün ne toplantısı bu???? bence sana sürpriz parti yapacaklar Genişletmek için tıkla ... a tabi tabii sabahın körünü buldular bunun için de archimim' Alıntı: arceya pazartesi niye geliyon bee. 1 gün için işe mi gelicen. şimdiden yollasınlar seni işte Genişletmek için tıkla ... ay canım ya 35 haftam tam bitmiş oluyor o gün.. tam 35 de cıkayım dedim. hem bugun alsam raporu bugun de çalışmamış sayılacam ptesi gelirsem, cuma, ctesi ve pazar da çalışmış gibi maaş alcam 3 gün fazla yane 😀
etimelo' Alıntı: anaaaaaaaaaaaaaaa son gün ne toplantısı bu???? bence sana sürpriz parti yapacaklar Genişletmek için tıkla ... a tabi tabii sabahın körünü buldular bunun için de archimim' Alıntı: arceya pazartesi niye geliyon bee. 1 gün için işe mi gelicen. şimdiden yollasınlar seni işte Genişletmek için tıkla ... ay canım ya 35 haftam tam bitmiş oluyor o gün.. tam 35 de cıkayım dedim. hem bugun alsam raporu bugun de çalışmamış sayılacam ptesi gelirsem, cuma, ctesi ve pazar da çalışmış gibi maaş alcam 3 gün fazla yane 😀
etimelo Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #20.680 archimim' Alıntı: günaydın bende hortladım sabah sabah evdesin yat uyu demi. valla sizin yerinize de uyumak istiyorum ama olmuyor ayaklarımın altı acıyor yaa sanki 10 km yol yürümüş gibiyim Genişletmek için tıkla ... günaydın hortlak dünür, uyurgezerlik mi yaptın yoksa?
archimim' Alıntı: günaydın bende hortladım sabah sabah evdesin yat uyu demi. valla sizin yerinize de uyumak istiyorum ama olmuyor ayaklarımın altı acıyor yaa sanki 10 km yol yürümüş gibiyim Genişletmek için tıkla ... günaydın hortlak dünür, uyurgezerlik mi yaptın yoksa?