celinee Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.381 Kızlar ben şimdilik çıkıyorum.. İşe gidiyorum raporumu vermeye.. Akşama kadar takılırım herhalde.. Yarın resmi ilk izin günüm.. Ben çoktan alıştım izinli olmaya ama ha.. Akşama gelince bakarım, Zeynep'i çok merak ediyorum çünkü. Öptüm sizi..
Kızlar ben şimdilik çıkıyorum.. İşe gidiyorum raporumu vermeye.. Akşama kadar takılırım herhalde.. Yarın resmi ilk izin günüm.. Ben çoktan alıştım izinli olmaya ama ha.. Akşama gelince bakarım, Zeynep'i çok merak ediyorum çünkü. Öptüm sizi..
asfada Hamiş Melek 13 Mayıs 2010 #20.384 arceya' Alıntı: ay ben de doğurmıcam vazgeçtim 😀 Genişletmek için tıkla ... nsl olyyyyy o bakemmm diyin bana bende doğurmayımmmmm
arceya' Alıntı: ay ben de doğurmıcam vazgeçtim 😀 Genişletmek için tıkla ... nsl olyyyyy o bakemmm diyin bana bende doğurmayımmmmm
pembik Hamiş Melek 13 Mayıs 2010 #20.385 arceya' Alıntı: ay ben de doğurmıcam vazgeçtim 😀 Genişletmek için tıkla ... ben de :meri:
arceya Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.386 asfada' Alıntı: nsl olyyyyy o bakemmm diyin bana bende doğurmayımmmmm Genişletmek için tıkla ... şöle oliyy çiş tutar gibi tutiyin çıkmiyi içerde kaliyi 😛
asfada' Alıntı: nsl olyyyyy o bakemmm diyin bana bende doğurmayımmmmm Genişletmek için tıkla ... şöle oliyy çiş tutar gibi tutiyin çıkmiyi içerde kaliyi 😛
ozbek83 Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.387 selen niye gelip okuyup okuyup yazmadan gidiyorsun okadar cokmu mereak ediyorsun bliyorum bu yazıyı okucan ama yine cevap yazmıcan sabahta burdaydın
selen niye gelip okuyup okuyup yazmadan gidiyorsun okadar cokmu mereak ediyorsun bliyorum bu yazıyı okucan ama yine cevap yazmıcan sabahta burdaydın
arceya Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.388 pembik' Alıntı: ben de :meri: Genişletmek için tıkla ... tamam hadi biz elele tutuşup dourmayalım 😀
bal kavanozu Hamiş Melek 13 Mayıs 2010 #20.389 ay ben her iki şekildeki doğumdan da çok korkmaya başladım ya