vatoz Aktif Üye Üye 11 Mayıs 2010 #19.711 archimim' Alıntı: evet ya aslında bu teknoloji hiç iyi birşey değil. Ne güzel habersiz yaşayıp gidiyordum. Sabah korkudan tansiyonum çıktı valla. şimdide kendimi dinliyorum ağrım sancım var mı diye . tamam sustum beee. Asıl o beni kızdırıyor asya ya kızın Genişletmek için tıkla ... ona kızamam bebek o daha büyynce kızarz onada😉
archimim' Alıntı: evet ya aslında bu teknoloji hiç iyi birşey değil. Ne güzel habersiz yaşayıp gidiyordum. Sabah korkudan tansiyonum çıktı valla. şimdide kendimi dinliyorum ağrım sancım var mı diye . tamam sustum beee. Asıl o beni kızdırıyor asya ya kızın Genişletmek için tıkla ... ona kızamam bebek o daha büyynce kızarz onada😉
elh Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2010 #19.713 dae' Alıntı: kimse annatmasın elhe bısey Genişletmek için tıkla ... yiminne küsücem ha
vatoz Aktif Üye Üye 11 Mayıs 2010 #19.715 dae' Alıntı: vatoz doortma bini karnım yukarda kalcak binimm Genişletmek için tıkla ... nasılsa dogurcannn ordamı kalck hep
dae' Alıntı: vatoz doortma bini karnım yukarda kalcak binimm Genişletmek için tıkla ... nasılsa dogurcannn ordamı kalck hep
dae Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2010 #19.716 elh' Alıntı: yiminne küsücem ha Genişletmek için tıkla ... hadi len ordan
bal kavanozu Hamiş Melek 11 Mayıs 2010 #19.717 kızlar danalığım üstümde bugün bi magnum bide küçük kornet yedm az önce
vatoz Aktif Üye Üye 11 Mayıs 2010 #19.718 kraliçeee' Alıntı: ................................. Genişletmek için tıkla ... neyi noktaladın graliçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kraliçeee' Alıntı: ................................. Genişletmek için tıkla ... neyi noktaladın graliçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dae Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2010 #19.719 vatoz' Alıntı: nasılsa dogurcannn ordamı kalck hep Genişletmek için tıkla ... ivet fermuar yaptırcam arasıra cıkartır dolastıtır gerı koyarım yerıne
vatoz' Alıntı: nasılsa dogurcannn ordamı kalck hep Genişletmek için tıkla ... ivet fermuar yaptırcam arasıra cıkartır dolastıtır gerı koyarım yerıne
dae Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2010 #19.720 bal kavanozu' Alıntı: kızlar danalığım üstümde bugün bi magnum bide küçük kornet yedm az önce Genişletmek için tıkla ... yarasın yıvrummmm.. kıs kavanos emınonune gıtcenm ı yakın zamnda
bal kavanozu' Alıntı: kızlar danalığım üstümde bugün bi magnum bide küçük kornet yedm az önce Genişletmek için tıkla ... yarasın yıvrummmm.. kıs kavanos emınonune gıtcenm ı yakın zamnda