2010 Haziran Anneleri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

evet ya aslında bu teknoloji hiç iyi birşey değil. ne güzel habersiz yaşayıp gidiyordum. sabah korkudan tansiyonum çıktı valla. şimdide kendimi dinliyorum ağrım sancım var mı diye .

SUS DİYORUM İŞTE SANA ASYAYI KIZDIRIYORSUN BENCEEE:meri:



tamam sustum beee. asıl o beni kızdırıyor asya ya kızın
 


Canım geçmiş olsun ya.. Ben takip edemediğim için bugün sadece kızı sordum sana.. Sonra geçmişi okudum ki yapmış bizim kız yapacağını sana..
Şimdi öyle diyorsan.. Benimki de kasılıyo o zaman.. Karnım sertleşiyo sonra yumuşuyo bazen.. Ay anam kasılma mıymış onlar.. Cuma günü ben de gideceğim doktora, bakalım ne diyecek.. Tırstım şimdi..
Sen erken doğurursan, ben de doğururum kesin.. Herşeyimiz aynı gidiyo..:meri:
 

çok dinleme kendini canım.resmen ne zaman doğcak diye stres yapıyor insan daha fazla.bende 2gün öyle dinleyip durdum kendimi şimdi takmamaya karar verdim.bugunde kendimi attım dışarı.kendine dkkat et,asya da annesini üzmez zaten cnm.
görüşrz kızlar kendinize ve kuzucuklara iiyi bakın
 
ayy o kdr sıcak ki
bi sürü su içiyom ama wcye gitmiyom

aynen bir varil su içtim hala dilim damağım kuru. doktorda bol su iç demişti ama içtiğim su ter olarak geri gidiyor.



kasılmaların olması normal korkma . doktorum yalancı kasılmadır demişti. ama nst de sancı çıktı. herkeste olacak diye birşey yok.

sen sakın erken doğurayım deme.bak bende erken doğurmayacağım. gerekirse tıpa takarım kukuma , beton dökerim gene de o kızı oradan çıkarmam 🙂
 


ha tıpa iyi fikirmiş kızım.. Birer tane tıpa takalım halledelim bu iş.. Haziran anaları tıpası bulur takarız..