ay vermiyolar mı gıı bizimkiler bile veriyo da çok şaşırdım bek şimdi ben haftada 1 gün olarak kullanmayı düşünüyom ama şöyle bir kısmını da birleştirip kullanır mıyım acaba die düşünüyom
benimki de dönmemişti dün gittiğimde dönmüştü belli olmuyo bunların ne yapacakları
süt izni kanunen var ama birçok işyeri özel sektördeki kullandırmıyor archi de onu kastetti sanırım. Yasal bişey değil kullandırtmamaları ama hayır dediler mi mecbur işe gidiyorsun 🙂)))))
Merhaba kızlar... Misafirlerim gitti şimdi bende aranıza döndüm ama çok kaynatmışsınız..Geçmişe dalarsam çıkamam şimdi sanırım... Arch, kızımdan haberler ver bakim.. yazmışsındır mutlaka ama ben anasıyım bi daha anlat..
süt izni kanunen var ama birçok işyeri özel sektördeki kullandırmıyor archi de onu kastetti sanırım. Yasal bişey değil kullandırtmamaları ama hayır dediler mi mecbur işe gidiyorsun 🙂)))))
hee o zan sancındı o senın cunku ıkı numar ayazıyo orda bırı kalp atısı oda 140- 160 arası oluyo dıgerıde sancı 0- 100 arası benım gecen hafta 20 lerdeydı sancı 90 lara gelınce doguruyomussun
Merhaba kızlar... Misafirlerim gitti şimdi bende aranıza döndüm ama çok kaynatmışsınız..Geçmişe dalarsam çıkamam şimdi sanırım... Arch, kızımdan haberler ver bakim.. yazmışsındır mutlaka ama ben anasıyım bi daha anlat..
kızın iyi 2062 gr olmuş ama çıkmaya çabaladığı için doktor raporumu başlattı. şimdi evdeyim dinleniyorum. sancılarım başlamışmış benim haberim yokmuşmuş . böyle işte
şikayet dilekçesiyle birlikte istifa dilekçesini de yanında vermen gerek 🙂 aman neyse ya hele süt iznine kalsın herşey. ben 3-4 hafta daha doğurmayayım da