2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

benim hareketleri artık canımı acıtıyor dönüşü nasıl olur bilmem ama canımın çok yanacağı kesin

archi süt izninin özel sektör yada devletle alakası olmaması lazım
onu bir araştır istersen büyük ihtimal seninde süt iznin vardır

süt izni kanunen var ama birçok işyeri özel sektördeki kullandırmıyor archi de onu kastetti sanırım. Yasal bişey değil kullandırtmamaları ama hayır dediler mi mecbur işe gidiyorsun 🙂)))))

Merhaba kızlar... Misafirlerim gitti şimdi bende aranıza döndüm ama çok kaynatmışsınız..Geçmişe dalarsam çıkamam şimdi sanırım...
Arch, kızımdan haberler ver bakim.. yazmışsındır mutlaka ama ben anasıyım bi daha anlat..

archiiii çok geçmiş olsun canım benim ya......herşeyin hayrlısı güzelce dinlen inş..evde yalnızmısın şimdi sen?yanında biri varmı?

hee dae mişsin sen
. nerdesin sen hem . bak uzun süre gelmeyince topiğe seni vatoz yaptım

anam 90 a az kalmış ya
60 küsürleri gördüm ama. bende diyorum bu değerler neyin nesi.

kızın iyi 2062 gr olmuş ama çıkmaya çabaladığı için doktor raporumu başlattı. şimdi evdeyim dinleniyorum. sancılarım başlamışmış benim haberim yokmuşmuş . böyle işte

bende baktım netten şimdi
çalışma Bakanlığına bağlı Bölge müdürlüğüne şikayet dilekçesi vermen gerekiyormuş

şikayet dilekçesiyle birlikte istifa dilekçesini de yanında vermen gerek 🙂
aman neyse ya hele süt iznine kalsın herşey. ben 3-4 hafta daha doğurmayayım da

bende baktım netten şimdi
çalışma Bakanlığına bağlı Bölge müdürlüğüne şikayet dilekçesi vermen gerekiyormuş

HEEE evet versin de toplu süt izni kulansın sonra poposunda bi tepik iziyleee :meri:

Gerçi sonra dava açsa işe iade kararı çıkar kesin onlar da ya işe yeniden davet ederler gösterirler gününü veya davet etmeyip tazminat öderlerr