2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cnm benm ya inan ben çok şaşkınım ya
iananamıyo insan çok geçmiş olsun cnm
umarım kızın istediğin şekilde sabreder azcık dahaaaaaa

sağol canım. ya bende şok oldum açıkçası herbir şeyim normal bana göre. ama doktorlar ve çevremdekiler daha panik. neyse yatıp dinlenicez başka çaresi yok. aklımıza kurt düştü bir kere

sancısız doğum oluyor mu ki ? benim bildiğim sancı hissedilmeyince açılmada olmuyor ve sezeryan yapıyorlar

valla bilmiyorum ki. annemin doğumunda açılma olmuş ama sancı olmamış. zaten sezaryenle doğum yaptığı için son ana kadar beklememiş. hayırlısı neyse o olsun ya içeride zamanını doldursun da ben sezaryan e razıyım

aslı geçmiş olsun canım
demek artık evdesin
olsun her işte bi hayır vardır

sağol canım evet evdeyim. yarında annem gelecek. kız kıza takılırız 🙂

kız özel sektör bana süt izni verir mi hiç ?? neyse olmadı 1 ay ücretsiz izin alır toparlarım durumu. kızım sağlıklı olsunda gerisi boş.

archiim, o belli olmaz, belki kızın kısmetiyle gelecek daa ii bir iş bulacaksın bu arada

bundan sonra benim yerime de yat, benim yerime de sabahları sıcak tost yi

deli meloş

tamam senin yerine çay içip tost yiyip göbek atıcam :meri:

sizin bebeklerinizin başı aşağıya döndü mü ? benim henüz dönmedi bu hafta döner dedi dr ama çok endişeleniyorum . kimisininde doğum anında sancıyla beraber dönüyormuş . sizinkiler ne durumda?

inşallah hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun
bende dün akşamdan beri ufak ufak yalancı sancılarımı çekmeye başladım sanırım
ara ara kasıklarıma ağrı gelip gidiyor

kız özel sektör bana süt izni verir mi hiç ?? neyse olmadı 1 ay ücretsiz izin alır toparlarım durumu. kızım sağlıklı olsunda gerisi boş.
ay vermiyolar mı gıı
bizimkiler bile veriyo da çok şaşırdım bek şimdi
ben haftada 1 gün olarak kullanmayı düşünüyom ama
şöyle bir kısmını da birleştirip kullanır mıyım acaba die düşünüyom

sizin bebeklerinizin başı aşağıya döndü mü ? benim henüz dönmedi bu hafta döner dedi dr ama çok endişeleniyorum . kimisininde doğum anında sancıyla beraber dönüyormuş . sizinkiler ne durumda?

benimki de dönmemişti
dün gittiğimde dönmüştü
belli olmuyo bunların ne yapacakları

asya ya bak sen aceleci çıkcak desene. Valla artık solucan felan deme kıza bi an önce çıkıp gününü gösterecek sana yoksa.

kız bıktı anasından valla. dediğin gibi bir an önce çıkıp kafa göz dalacak bana

dae ( özür az önce vatoz yazmışım ) nst de değerlere tam bakamadım kolumda serum vardı ama şöyle diyim kalp grafisi gibi düşün herşey normal giderken birden çizgiler tavan yapıyor. sonra gene düşüyor gene tavan yapıyor. değerleri göremedim ama ekrandaki bir değer var o 50-60 a çıkıyor sonra 5-6 ya düşüyor. böyle garip birşeydi anlamadım tam

Son düzenleme:

vatoz mu a
ha

nan dae ne zamandan beri vatoz numarası yapıyon a

huuuuuu benım bennn yıvruuu
vatoz nırden cıktıı

hee o zan sancındı o senın
cunku ıkı numar ayazıyo orda bırı kalp atısı oda 140- 160 arası oluyo
dıgerıde sancı 0- 100 arası
benım gecen hafta 20 lerdeydı sancı
90 lara gelınce doguruyomussun