2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ANA NASIL yanii sancın var ve sen farkında değilsin aman dikkat arciim dinlen sakın yorma kendini eğilme kalkma bişi yapma 🙂 abarttım mı ne 🙂
sağlıkla gelsin inşallah asyamız..birazcık daha beklesin tabi ama.maşallah ona benim kızla aynı kgsu 🙂

archiiim çok merak ettik seni, ben de gelinime güveniyorum, o beklicek daaa. bak bir de aynı zamanda izne çıkcaktık, sattın beni

hoşbuldum saol. evet hazırlıklarım bitti sayılır bebeğin çantasını hazırladım ama kendi çantamı henüz hazırlamadım

evet avatarı biraz uğraş sonucu koydum ama şu sizin mesajlarınızın altındaki günü gösteren şeyi koyamadım bir türlü ..
kenarında sitesi yazıyor az önce girip yaptım ama bi türlü buraya ekleyemedim =(

sorma doktorum almış asistanları gelmiş ordu gibi. bir de gözleri kocaman olmuş diyor sancılarını anlamıyor musun? onların paniğine korktum zaten. şimdi asya hanımı ne kadar içeride tutarsam kardır.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

he valla sancım tavanda ama anlamadım. doktor en son güldü dedi ki senin doğumun nasıl olacak biliyor musun ben seni doğumhaneye alıcam bebek doğacak al bebeğin dicem sen anlamayacaksın hala dedi 🙂

annemi aradım meğerse o da hiç doğum sancısı çekmemiş .ona çektim sanırım. merak etmeyin iyiyim şimdi . yatıcam bol bol 🙂

cnm benm ya inan ben çok şaşkınım ya
iananamıyo insan çok geçmiş olsun cnm
umarım kızın istediğin şekilde sabreder azcık dahaaaaaa