sabah rutin kontrole gitmiştim. doktor nst ye de soktu beni. ben güzel güzel yatarken başka doktor geldi dedi ağrın var mı ? yok dedim. epey güzel doğum sancısı çekiyorsun dedi gitti. sonra doktorumla bir sürü asistan doluştu odaya . doktor diyor ağrın var mı , yok diyorum hiç mi yok diyor. dedim olsa haberim olur zaten 🙂 sonra serum bağlayıp gene nst çektiler sancılar tavan yapıyor bende tık yok. raporumu kapattırdı eve gidip yatacaksın yoksa seni burada yatırırım dedi. kızım 2062 gr olmuş daha minicik. şimdi kaynanama geldim akşama eve gidicem yarında annem gelecek. en azından 35. haftamı doldursam çok iyi olacak . şu an sakinim benden çok millet panik oldu 🙂 ben kızıma güveniyorum yarı yolda bırakmayacak beni
ANA NASIL yanii sancın var ve sen farkında değilsin aman dikkat arciim dinlen sakın yorma kendini eğilme kalkma bişi yapma 🙂 abarttım mı ne 🙂 sağlıkla gelsin inşallah asyamız..birazcık daha beklesin tabi ama.maşallah ona benim kızla aynı kgsu 🙂
sabah rutin kontrole gitmiştim. doktor nst ye de soktu beni. ben güzel güzel yatarken başka doktor geldi dedi ağrın var mı ? yok dedim. epey güzel doğum sancısı çekiyorsun dedi gitti. sonra doktorumla bir sürü asistan doluştu odaya . doktor diyor ağrın var mı , yok diyorum hiç mi yok diyor. dedim olsa haberim olur zaten 🙂 sonra serum bağlayıp gene nst çektiler sancılar tavan yapıyor bende tık yok. raporumu kapattırdı eve gidip yatacaksın yoksa seni burada yatırırım dedi. kızım 2062 gr olmuş daha minicik. şimdi kaynanama geldim akşama eve gidicem yarında annem gelecek. en azından 35. haftamı doldursam çok iyi olacak . şu an sakinim benden çok millet panik oldu 🙂 ben kızıma güveniyorum yarı yolda bırakmayacak beni
bu arada maaşallah çabuk öğrenmişsin avatar fln eklemeyi tebrik ederim 🙂 yeni konu bile açmışsın valla bravo ama çok güzel bir sitedir burası biz çok seviyoruz zaten artık çoğumuz kardeş gbi olduk
hoşbuldum saol. evet hazırlıklarım bitti sayılır bebeğin çantasını hazırladım ama kendi çantamı henüz hazırlamadım
evet avatarı biraz uğraş sonucu koydum ama şu sizin mesajlarınızın altındaki günü gösteren şeyi koyamadım bir türlü ..
kenarında sitesi yazıyor az önce girip yaptım ama bi türlü buraya ekleyemedim =(
sorma doktorum almış asistanları gelmiş ordu gibi. bir de gözleri kocaman olmuş diyor sancılarını anlamıyor musun? onların paniğine korktum zaten. şimdi asya hanımı ne kadar içeride tutarsam kardır.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
ANA NASIL yanii sancın var ve sen farkında değilsin aman dikkat arciim dinlen sakın yorma kendini eğilme kalkma bişi yapma 🙂 abarttım mı ne 🙂 sağlıkla gelsin inşallah asyamız..birazcık daha beklesin tabi ama.maşallah ona benim kızla aynı kgsu 🙂
he valla sancım tavanda ama anlamadım. doktor en son güldü dedi ki senin doğumun nasıl olacak biliyor musun ben seni doğumhaneye alıcam bebek doğacak al bebeğin dicem sen anlamayacaksın hala dedi 🙂
annemi aradım meğerse o da hiç doğum sancısı çekmemiş .ona çektim sanırım. merak etmeyin iyiyim şimdi . yatıcam bol bol 🙂
sabah rutin kontrole gitmiştim. Doktor nst ye de soktu beni. Ben güzel güzel yatarken başka doktor geldi dedi ağrın var mı ? Yok dedim. Epey güzel doğum sancısı çekiyorsun dedi gitti. sonra doktorumla bir sürü asistan doluştu odaya . Doktor diyor ağrın var mı , yok diyorum hiç mi yok diyor. Dedim olsa haberim olur zaten 🙂 sonra serum bağlayıp gene nst çektiler sancılar tavan yapıyor bende tık yok. Raporumu kapattırdı eve gidip yatacaksın yoksa seni burada yatırırım dedi. kızım 2062 gr olmuş daha minicik. şimdi kaynanama geldim akşama eve gidicem yarında annem gelecek. en azından 35. Haftamı doldursam çok iyi olacak . şu an sakinim benden çok millet panik oldu 🙂 ben kızıma güveniyorum yarı yolda bırakmayacak beni