2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar bişi sorucam
verem ilaç tedavisi biten biri hala risk taşır mı?
eşimin kardeşi bu rahatsızlıgı yenı atlattı
kısa bi süre once ilaç tedaviside bitti
ama ben elifzel için endişeleniyorum
yaklaşma ellem tutmada diyemem
of

cuma gecesı adam face gırıp mesajlaşmış gorunuyordu hemen aradım dedı kı mumkun değil koltukta uyuyor saatlerdır dur bende bakayım dedı. cumartesı sabahı yıne mesajlar vardı ama evde bıle degıllermış o esnada kayınvalıdesıne kahvaltıya gıtmişler. neyse anladık kı bu işler adamın işlerı degıl. arkadaşım konuşmaya karar verdı , dun almış karşısına sormuş ben senın face hesabını buldum, erotık sıtelrde uyelıklerını gördum ve neler karıştırdıgını merak edıyorum. neyse bı kavga bı gurultu, megersem şirkette evlı bı adam varmış bunlar gırgırına face hesabı açmış kızları işletıyorlarmış. adam karısını aldatıp aldatıp bunlara faceden takıp edıyorlarmış, tabi bu da bır suç, senın ne işin olur böyle işlerle dıye kıyamet kopmuş evde, adam bın tane yemınler etmış çok utanmış ağlamış. arkadaşım demiş ki bu cümle uzerınde çalışmıştık; ben kocamı sırtımı dayayacak bırı sanırdım megerse daha yenı yetme bır ergenle evlıymışım gözumde bi kuruş degerın kalmadı demiş. adam aglamış falan. şimdı kusler ama en azından bu haltları yıyen o degılmiş. bi sure burnunu surtup barışacak ama yıne de çok gucune gıtmış arkaaşımın. benım başıma gelse benım de gucume gıderdı. böyle iğrenç muhabbetlere gulen eglenen bır adamla evlı olmak acı verır.

hıçkırıyorsa bir problem yoktur bence. artık yerleri azaldığı için fazla hareket edemiyorlar. senin kız biraz da tombiş olunca sıkıştı iyice 🙂
ama sen içini rahatlatmak için ara istersen.

Şimdi gebelik org dede okudum gerinme ve hıçkırma bu hafta için en çok hissedilenlermiş içim rahatladıı

valla dayanamayıp acıbademde başka bi prof.a gitmişler
bizim buraya gelmediler dayanamadılar
o doktorun kist dediği şey bebegin idrar kesesiymiş

yuh diyorum idrar kesesini kist zanneden doktora

haklısın canım benim kız bugün işe glmekten hiç hoşlanmadı zaten eve gidince rahatlar rahatlamassa arıcam doktormu

bildiğim kadarıyla verem kendini yenileyen bir mikrop daha önce geçirenlerin taşıdığı risk herzaman yüksek. birde çeşitleri mevcut mesela bulaşıcı olmayan virüs türüde varmış bence eşin bu konuyu kardeşiyle kendisi konuşsun ve kardeşi kendi doktorununa sorsun bu ayıp bişey değilki. Ama tehlikeli durumlarda hastalar uyarılır mesela 2 yaşından küçük çocuklara yaklaşmayın falan gibi. yinede doktora tekrar sormakta fayda var

off arkadasın cok guzel laf etmıs ama helal olsn neolrsa olsn baskasıda yapsa adını karstrmasaydı suclu işte burnu surtsun iicee

çok sevindim valla en azından yuvası yıkılmayacak ve aldatılmıyormuş..bu da bişey.

ya braz rahat insanlar o yuzden pek guvenemem
ben kendım kulağımla duymalıyım
bunu hangi dal dra sormalıyım acab nasıl bılgı toplarım ki

off arkadasın cok guzel laf etmıs ama helal olsn neolrsa olsn baskasıda yapsa adını karstrmasaydı suclu işte burnu surtsun iicee

o laf uzerınde çok çalıştım yawrıım ayıptır söylemesı, bana dedı kı öyle bir laf söylemelıyım hıçkırarak ağlamalı, bende bunu buldum başarılı olmuşum netekım. pis herıf dun de olanları kocama anlattım dövdum onu bi guzel. ne dövuyon ne yaptım ben dıyo, yapmadan önce döveyım de nasrettın hıca gıbı dedım dövdum yastıkla bı guzel. boyun posun devrılsın tahsın dıyıp dıyip habıre dövuyom zaen bu aralar. kaşınıyom bende.

çok sevindim valla en azından yuvası yıkılmayacak ve aldatılmıyormuş..bu da bişey.

e tabi bu da birşey ama iğrenç bişey şu erkek muhabbetlerı çok mıde bulandırıcı, pis şeyler

allah kullanmayı nasıp etmesın ama bende sole kösede saklım olafı supersin vallaaa bu erkeklere acımamak lazm