2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pantolonumun lastiği kaçmış içine demin tuvalete gittm bi saat onu alabilmek için uğraştım kan ter içinde kaldım

he he bende ılk hamıle kaldıgımda özendım hamıle etegı dıktırmıştım terzıde adam göbek bölumunu o kaar buyuk yapmış kı şuan bıle yenı yenı doluyor. neyse gıydım ben bunu lastıgı dugmeden çıkıp kaçmış etek şak dıye aşagı duştu arkadaşın evınde, ALLAHtan ıkımız vardık kımse yoktu ama işicektık gulmekten. :meri:

Benımde son 2 iş günü ama belim kpuyo kızlar ya.mahvoldum bugün resmen🙁

oleyyy az kalmış yawrııım. dayan azucuk. bundan sonra evde keyıf yaparsın, gerçi pek keyıf olmuyor ama en azından evde olcan

arkadasından haber varmı gülko (gülko diyorum kısaca sakıncası yok dimi)🙂

işyerinden iidir canım uzanırım şöyle gönlüme göre.dün annemler geldi gülkurusu.valla nasıl ii oldu.beni koca bir çırpıda boşalttı odayı yerleştirdi.yarında öğleden sonra mobilyaları gelcek kızçenin inş....bide temizlik işini çözdümmü rahatım.anlıcan bu hafta yine çalşmak düşüyo bana.ama allah razı olsun annemden.sabah kalkıp kocama bile bırakmadı ayakkabılarımı giydirdi.ayyy valla bu annelerin hakkı ödenmez.hepsine sağlık versin inş....

arkadasından haber varmı gülko (gülko diyorum kısaca sakıncası yok dimi)🙂

aaa anlatmadım demi ben size o olayı dur uzun uzun yazayım o zamanç. bu arada de yawrıım ne olcak pambıkım.

ayyy ne guzel annecık geldı demek, yemekler de yapar bakar sana o şimdi .hadı bakalım gözun aydın kuşum. benım anne daha mevzusunu bıle açmıyo gelmenın. bakalım doguma gelır umarım. ne dıyım