aslı sen yine çalışıyorsun da evin pazar yeri gibi gel bide benim evimi gör valla temizlikçi haftaya pazar gelsin diyorum 23 ünde ama biyandanda utanıyorum evin pisliğinden
bu arada gelecek temizlikçi annemlerin komşusu yani soğanlıktan gelecek evime sende temizlikçi arıyordun yanlışmı hatırlıyorum
evet arıyorum onunda telini sen msj at bana. ya akşama kadar dışarıdayız ama evde sanki başkaları yaşıyor gibi darmaduman. geçen haftada annem geldi utandım evin pisliğinden ama napim yapamıyorum.annem sağolsun sildi süpürdü 🙂
izne çıkayımda gene gelip temizleyecek .
kızlar benim ayaklar feci birde birkaçgündür bebişin hareketleri çok az bu haftalarda normal biliyorum ama günde 10 danda az akşamları bir ikikere hissediyorum birde arada hıçkırıklarını hissediyorum ama zaten hıçkırıkları saymayın diyor ne yapsam doktorumu arasam mı??
kızlar benim ayaklar feci birde birkaçgündür bebişin hareketleri çok az bu haftalarda normal biliyorum ama günde 10 danda az akşamları bir ikikere hissediyorum birde arada hıçkırıklarını hissediyorum ama zaten hıçkırıkları saymayın diyor ne yapsam doktorumu arasam mı??
hıçkırıyorsa bir problem yoktur bence. artık yerleri azaldığı için fazla hareket edemiyorlar. senin kız biraz da tombiş olunca sıkıştı iyice 🙂
ama sen içini rahatlatmak için ara istersen.
kızlar yine koptum okuyamadım son yazdıklarınızı döneyimmi geçmişe yoksa direk konuyamı gireyim varmı ekşın falan ??
Arceya bişey sorcam hafta sonu bir arkadaşın senin doktora gelecekti hani şu acıbademdeki doktorun bi profa git dediği arkadaşın ne oldu merak ettim nedir son durum ???
napim boğazına mı basayım. 3,5 senelik evliyim her pazar aynı şey . ben söylemekten bıktım valla 🙂
evet arıyorum onunda telini sen msj at bana. ya akşama kadar dışarıdayız ama evde sanki başkaları yaşıyor gibi darmaduman. geçen haftada annem geldi utandım evin pisliğinden ama napim yapamıyorum.annem sağolsun sildi süpürdü 🙂 izne çıkayımda gene gelip temizleyecek .
zeynep sen normaldede gün içinde hissetmiyorum zaten diyordun günde 10 taneyse normalı sadece akşamları 2-3 tekme yine normal sayılır sanırım ama arch ın dediği gibi için rahat etsin diye ara istersen doktorunu