2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haa bak benmkı okonuda hıc oflayıp puflamıyor ben yapmaya kalkınca hemen bakıyor sen dur cekıl herkulun karısı dıyor halledıyr ıslerı ...
benimkisi de mister maskıl oldu güya ama ah bir de becerebilse işleri

dün akşam elimden ütüyü aldı bir de bana kızıyor ben yapıcam diye inatlaşıyor ama tam bir felaket beceremedi hiçbirini ütülemeyi tam bir komedi.dalga geçtim diye de küstü benimle.hevesimi kırıyorsun diye ama cok kötü ütüledi yaa

haa bak benmkı okonuda hıc oflayıp puflamıyor ben yapmaya kalkınca hemen bakıyor sen dur cekıl herkulun karısı dıyor halledıyr ıslerı ...

yapmasına yapıyo da bazen beni deli ediyo sanki o hamile yoksa normalde sen eğilme yapma der ayakkabılarımı giydirir felan ama o kadarınıda yapsın çocuğunu taşıyoruz ama işte insan daha fazla ilgi alaka bekliyo

HADI BEE NEMKI UTUDE USTAA ZTN ORTAOKULDN BERI KENDISI UTULERMIS KIYAFETLERINI ANNESINNKINI BEGENMEZMİŞ EVLNNCE BANA UTULETMEYE BASLAMISTIKI BEBEK YAPTIK YINE KENDINE KALDI BAKIYORM HIC SOLEMDM UTULER YAPLMŞ=)CAMASIRDA ASTIRMIYOR UZANIYORM ASKIYA DIYE EHEHEHE HEPMI HAMİŞ KALSAM NAPSAM AMA BULANTI VAR İŞİN UCUNDA=):meri:

bizimkide kanepeye uzanıyor ben iş yapınca da yattığı yerden talimat veriyor yapma etme diye 🙂
ama kalkıp da elimden aldığı yok doğru düzgün 🙂

haftasonu balerina cif yapamadım benimkini. iş getirmiş eve onları yaptı 🙂 bende yattım kalkmadım. ev pazar yeri gibi

kızlar yine koptum okuyamadım son yazdıklarınızı döneyimmi geçmişe yoksa direk konuyamı gireyim varmı ekşın falan ??

Arceya bişey sorcam hafta sonu bir arkadaşın senin doktora gelecekti hani şu acıbademdeki doktorun bi profa git dediği arkadaşın ne oldu merak ettim nedir son durum ???

aslı sen yine çalışıyorsun da evin pazar yeri gibi
gel bide benim evimi gör
valla temizlikçi haftaya pazar gelsin diyorum 23 ünde ama biyandanda utanıyorum evin pisliğinden

bu arada gelecek temizlikçi annemlerin komşusu yani soğanlıktan gelecek evime
sende temizlikçi arıyordun yanlışmı hatırlıyorum