etimelo Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.101 pembik' Alıntı: geri döner gene diye düşünmekteyim Genişletmek için tıkla ... benim de içimde öyle bir his var
pembik' Alıntı: geri döner gene diye düşünmekteyim Genişletmek için tıkla ... benim de içimde öyle bir his var
A archimim Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.102 ozbek83' Alıntı: ay aslı iyi güldürdün beni herkes kendi acıyan yerini söylüyor🙂 Genişletmek için tıkla ... o zaman seninde borsada çok paran var öyle mi :çitos::çitos:
ozbek83' Alıntı: ay aslı iyi güldürdün beni herkes kendi acıyan yerini söylüyor🙂 Genişletmek için tıkla ... o zaman seninde borsada çok paran var öyle mi :çitos::çitos:
A archimim Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.103 etimelo' Alıntı: benim de içimde öyle bir his var Genişletmek için tıkla ... benimde içimde bir his var meloş sen hamilesin 🙂
etimelo' Alıntı: benim de içimde öyle bir his var Genişletmek için tıkla ... benimde içimde bir his var meloş sen hamilesin 🙂
vatoz Aktif Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.105 archimim' Alıntı: borsa karışsa neyse. hastane fiyatlarına da zam gelir 🙂 Genişletmek için tıkla ... dur şimdi hastaneyı karstrmaaa borsada gıttı benm parada desenıze 🙁 ztn erimş batms bır haldeydım saglk olsn
archimim' Alıntı: borsa karışsa neyse. hastane fiyatlarına da zam gelir 🙂 Genişletmek için tıkla ... dur şimdi hastaneyı karstrmaaa borsada gıttı benm parada desenıze 🙁 ztn erimş batms bır haldeydım saglk olsn
dilekdilek Hamiş Melek 10 Mayıs 2010 #19.106 arceya' Alıntı: 37+4 mü 😱rkide: kıs sen niden o kaaa ilerdesin :nur: Genişletmek için tıkla ... benim geç döllenme var haziranın ilk haftası doğum bekliyoruz bakalım maşallah dilekcim bebişin toparlamış. sen 37. haftana mı girdin 37+3 dedi kaçıncı haftadayım bende bilmiyom ki takip etmiyom artık sürekli değişiyor çünkü[/QUOTE] archimim' Alıntı: borsa karışsa neyse. hastane fiyatlarına da zam gelir 🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy sus ağzından yel alsın inşallah gelmez. bu arada geç yazabildim kızlar sory. Sırtım çok ağrıyor arada gezinip geliyorum sonra bakmışım misafir olmuşum:meri:
arceya' Alıntı: 37+4 mü 😱rkide: kıs sen niden o kaaa ilerdesin :nur: Genişletmek için tıkla ... benim geç döllenme var haziranın ilk haftası doğum bekliyoruz bakalım maşallah dilekcim bebişin toparlamış. sen 37. haftana mı girdin 37+3 dedi kaçıncı haftadayım bende bilmiyom ki takip etmiyom artık sürekli değişiyor çünkü[/QUOTE] archimim' Alıntı: borsa karışsa neyse. hastane fiyatlarına da zam gelir 🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy sus ağzından yel alsın inşallah gelmez. bu arada geç yazabildim kızlar sory. Sırtım çok ağrıyor arada gezinip geliyorum sonra bakmışım misafir olmuşum:meri:
etimelo Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.107 archimim' Alıntı: benimde içimde bir his var meloş sen hamilesin 🙂 Genişletmek için tıkla ... a bi tahmin hakkın daa var
archimim' Alıntı: benimde içimde bir his var meloş sen hamilesin 🙂 Genişletmek için tıkla ... a bi tahmin hakkın daa var
A archimim Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.108 dilekdilek' Alıntı: benim geç döllenme var haziranın ilk haftası doğum bekliyoruz bakalım Genişletmek için tıkla ... kız o nasıl geç döllenme ilk sen doğuracaksın neredeyse mayıs değil haziran analarıyız biz. topicleri karıştırmadın demi 🙂 etimelo' Alıntı: a bi tahmin hakkın daa var Genişletmek için tıkla ... bir de oğlun olacak sanırsam öyle hissettim. kutumda büyük var
dilekdilek' Alıntı: benim geç döllenme var haziranın ilk haftası doğum bekliyoruz bakalım Genişletmek için tıkla ... kız o nasıl geç döllenme ilk sen doğuracaksın neredeyse mayıs değil haziran analarıyız biz. topicleri karıştırmadın demi 🙂 etimelo' Alıntı: a bi tahmin hakkın daa var Genişletmek için tıkla ... bir de oğlun olacak sanırsam öyle hissettim. kutumda büyük var
vatoz Aktif Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19.109 archimim' Alıntı: kız o nasıl geç döllenme ilk sen doğuracaksın neredeyse mayıs değil haziran analarıyız biz. topicleri karıştırmadın demi 🙂 bir de oğlun olacak sanırsam öyle hissettim. kutumda büyük var Genişletmek için tıkla ... :meri:ayy aksam cok guldum kucuk hiissedıyorum dedıler yaa delüü=)
archimim' Alıntı: kız o nasıl geç döllenme ilk sen doğuracaksın neredeyse mayıs değil haziran analarıyız biz. topicleri karıştırmadın demi 🙂 bir de oğlun olacak sanırsam öyle hissettim. kutumda büyük var Genişletmek için tıkla ... :meri:ayy aksam cok guldum kucuk hiissedıyorum dedıler yaa delüü=)
pembik Hamiş Melek 10 Mayıs 2010 #19.110 kızlar dinçere sordum hastane fiyatlarına bişey olmaz dedi borsayı da etkileyeceğini sanmıyorum dedi.bankacı ya bir de borsa ile haşır neşirdir kendisi..umarım da öyle olur tabi
kızlar dinçere sordum hastane fiyatlarına bişey olmaz dedi borsayı da etkileyeceğini sanmıyorum dedi.bankacı ya bir de borsa ile haşır neşirdir kendisi..umarım da öyle olur tabi