amin kızlar eşim şunki işde iyi ama para yetmiyor hem ev ödüyoruz hemde kia zor ucu ucuna yetiştiryoruz inşallah kızm için iyi olur sabah beni aglattı gitti geldi karnımı öptü
kızım baba için dua et dedi güzel bir işi oldun sana memek ( ekmek) oynak(oyuncak) alacak güzel paraları olsun dedi ve gitti kızmd on atapki verdi
eşimde cok sıklıyor cünkü daha kızıma bir cöp bil alamadık ama cok şükür kızm şanslı herseyi tamam fazlasıyla
canım benım.inş. hayırlısıyla bol kazançlı, huzurlu bi iş onu beklıyodur kızçenin şansına.Çok içten dua edıyorum canım.Allah yardımcınız olsun ve görüşmesi su gibi güzel geçsin inşallahhhh.
dün oğlumum avizesini aldık kızlar çok mutluyum optimumun sırasında sevinç avize diye bi yer var ordan aldım çok güzel ve değişik modeller var almayanlar için
kızlar bu arada ban kızacaksınız ama drda kızdı ben 3 haftada 100 gr almışım ne yapcam kafam karıştı iyice aslı senin peşinden geliyom sana kızıyordum ama artık bende dicem herhalde benim kız solucan gibi 🙂
31 haftalık boy 40 cm kilo 1500 manken olcak benim kızda herhalde
ya kızlar benımdee yurumeye kalktıgım an asagıdan bır baskı dusecek gıbı oluyor sonra ıkı buklum yurumek zornda kalıyorm ogle yemegıne bıle zor cıkyrm bazn=) bas asagı donmus oglus acaba ondnmı ama doktora sordum normal sunnet olmus gıbıde yuruceksn altınada kacıracaksın =) cok cısınde geleck vs vs dedı adam rahat malum rahat doktrlr hep bende=)