sanırım bebek sağlıklı belgesi aldıktan sonra hemen sigortalıyorlarmış ama prematüre doğarsa ozaman daha geç oluyormuş. Geçen doğum yapan arkadaşımızın çocuğunu hemen sigortalamışlar 1 gün küvez de kalmış bir onu karşılamamış diğerlerini karşılamış diye biliyorum. Allah muhtaç etmesin hiçbirimizi sağlıkla gelsinler
Selam kislar herkes nasil ters bir durum yok degil mi? Ben de dun doktorumu gormege gittim..bizim kiz da arkasini donmus yuzunu goremedik, ama doktor bu durus pozisyonunun normal dogum icin cok daha iyi oldugunu soyledi. Bir de uc sey saydi, iste nisan gelmesi, su gelmesi ve sancilarin 15 dakikada bire inmesi bu durumlarda gece de olsa beni arayin dedi, 36 dan itibaren bunlar olursa bekleriz dogum baslamazsa suni sanciyla baslatiriz dedi
Selam kislar herkes nasil ters bir durum yok degil mi? Ben de dun doktorumu gormege gittim..bizim kiz da arkasini donmus yuzunu goremedik, ama doktor bu durus pozisyonunun normal dogum icin cok daha iyi oldugunu soyledi. Bir de uc sey saydi, iste nisan gelmesi, su gelmesi ve sancilarin 15 dakikada bire inmesi bu durumlarda gece de olsa beni arayin dedi, 36 dan itibaren bunlar olursa bekleriz dogum baslamazsa suni sanciyla baslatiriz dedi
minerva benim kızda dönüktü göremedik yüzünü normal doğum için iyi pozisyonsa sevindim bari benim doktorumda aynı şeyi dedi kasılmalar 10 dk ya düşerse ara dedi bazen 5 dk ya bile düşüyor ama düzenli olmadığı için panik yapmıyorum
ayol şimdi hatırladım beeennn ay gece çok garip bi rüya gördüm benim kocayla iş peşideymişiz bak bak, rüyaların tersi cıkıyor gerçekten demekki :çitos: o sırada benden nişan geliyor :çitos: nişanda böle garip kan pıhtısı gibi fln sacma sapan bişimiş.. aa diyom nişan geldi dooruyom ben