2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
stella maaşallah kızına
kocaman olmus artık
koca kafalı olacak haziran bebekleri anlaşıldı

sağol canım hayırlısıyla 36. haftamızıda bitiririzde toptan rahatlarız inşallah

evet ya akşamları kasılmalar daha sık oluyor. dünde korktum hatta çok kasılınca. demek normalmiş.
artık kafaları çok aşağıda bende bazen korkuyorum otururken kafasını ezeceğim diye 🙂

otururken biraz sıkıştırayım hemen yumruklamaya başlıyor
wc de şekilden şekile girerek yapıyorum o işi :meri:

bide kızlar ultrasonda başına bakarken o kadar aşağıya indiki anlatamam 5 cm daha inse kukum tamamen gözükecekti

Canim benim devamli anlattigim bu, ta ayrintili ultrason'a gittigimden beri bakarken okadar assagiya iniyor doktor. 6inci aydan beri de herkes karnin nekadar assagida sanki gunun gelmis gibi diyor bende ilk duydugum zamanlar korkmustum doktoruma sordum oda yok canim daha 6inci ayindasin olur mu hic dedi ultrasondan bakti ve yok hersey normal gorunuyor dedi. Hala her goren oyle diyor sanki dogumun gelmis gibi karnin cok assagida diyorlar ama iste 2/3 aydir ayni seyi soyluyorlar alistim ben artik. Sanirim benim kiz oralari seviyor, bastan beri orada yatiyor ust kismim bos benim de.

anladım canım çok teşekkürler bizde allianz var o bebek paketini karşılamıyor ayrı olduğu için 🙁 gerçi hemen şirket doğduğu gün sigortalatıyormuş belgeleri teslim edersek

bu arada topuk kanı testi fenilketonuri sanırım

internette gebelik sitelerinde 36. haftadan sonra daha bi aşağıya ineceği yazıyor
bence normal doğumda korkulacak yok

çıkışa 2 cm bişey kalmış oluyor o zaman
onu 2 ıkındıkmı tamam

internette gebelik sitelerinde 36. haftadan sonra daha bi aşağıya ineceği yazıyor
bence normal doğumda korkulacak yok

çıkışa 2 cm bişey kalmış oluyor o zaman
onu 2 ıkındıkmı tamam

Anaa ciddi misin bak onu hic duymamistim,
eger bu halinden daha da assagi inerse dedigin gibi basi disari cikar hea.

Gerci diger yandan o koca kafayla bisi olmaz ya, durur icerde.

malesef bizim sigortaya göre belli bir süre geçtikten sonra bebeği sigortaya alıyorlar

sanırım bebek sağlıklı belgesi aldıktan sonra hemen sigortalıyorlarmış ama prematüre doğarsa ozaman daha geç oluyormuş. Geçen doğum yapan arkadaşımızın çocuğunu hemen sigortalamışlar 1 gün küvez de kalmış bir onu karşılamamış diğerlerini karşılamış diye biliyorum. Allah muhtaç etmesin hiçbirimizi sağlıkla gelsinler

Birde herseyde bi hayir vardir derler ya ben buna gercekten inanirim.
Mesela kizim bukadar assagida yatmasi benim acimdan daha iyi sanirim
cunku ben normalde zaten mide sorunu olan bi insanim dusunuyorum da
eger yukarda yatmis olsaydi hamilelik benim icin cok daha zor gecerdi.