bide kızlar ultrasonda başına bakarken o kadar aşağıya indiki anlatamam 5 cm daha inse kukum tamamen gözükecekti vede hala boynunda tek kat kordonu var kordonun şuanki duruşu doğumu nasıl etkiliyor dedim o an muayenede belli olur dedi ama şuan için olumsuz konuşmadı hareketli olması çok iyiymiş vede dinlenir vaziyette günde 8-10 arası kasılma normalmiş akşamları kasılmaların daha sık olmasıda normalmiş benim bazen 10 u geçiyor dedim
iyiymiş gayet odaları felan gezdinizmi nasıl peki? Bende balık yiyemiyorum bi daha gittiğimde söyliyimde banada yazsın bari 2 aydır hiç yemiyorum hemde
Maşallah berile bu arada kocaman olmuş ya
archi 12 Mayıstan itibaren tchibo da ortapedik deri terlik olacak fiyatı 22,95 tl haberin olsun resmi güzel görünüyor, internet sitesinden bak istersen
balım gittim geldim
kızım yüzünü göstermedi ama herşey yolunda dedi, suyu gayet iyi kilosu 2.321 kg olmuş boyu 45 cm benim kızımda koca kafalı artık
kafa yapısı 36 haftayla uyumlu çıktı 🙂 kafa yapısına göre doğum tarihi mayıs sonu gözüküyor ultrason çıktısında mehmette görünce bi şok oldu, çok erken ama ben daha hazır değilim diyor
balım Sgk lı fiyatları yazıyorum zorunlu sezeryan 2200 isteğe bağlı sezeryan 2750 normal doğum 1400 Epidural farkı 650 PCA (kontrollü ağrı kesici) 100 suit oda farkı (günlük) 450
ben hiç bir ücret ödemiyecekmişim bunlardan sadece suit oda istersem onun farkı ödenecekmiş
doktoruma sordum, doğum gece olursa geliyormusunuz diye gelecem dedi, o tarihlerdede yıllık izni yokmuş balık yiyemediğimi söyledim son 1 ayda omega 3 yazdı bundan sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra nst 'ye o zaman girecekmişim asistanıda çatı muayenesi 37. haftalarda oluyor dedi
bu arada bebek paketi doğum teminatının içerisinde mi ? senin doğum teminatın onu karşılıyormuymuş sordun mu bizim ki sadece doğumu karşılıyor ama bebek için başvurduğumuzda bebek için yapılan tüm masraflarıda bebeğin kendi teminatından ödeyeceklermiş öle dedi sigorta şirketi
bide kızlar ultrasonda başına bakarken o kadar aşağıya indiki anlatamam 5 cm daha inse kukum tamamen gözükecekti vede hala boynunda tek kat kordonu var kordonun şuanki duruşu doğumu nasıl etkiliyor dedim o an muayenede belli olur dedi ama şuan için olumsuz konuşmadı hareketli olması çok iyiymiş vede dinlenir vaziyette günde 8-10 arası kasılma normalmiş akşamları kasılmaların daha sık olmasıda normalmiş benim bazen 10 u geçiyor dedim
evet ya akşamları kasılmalar daha sık oluyor. dünde korktum hatta çok kasılınca. demek normalmiş.
artık kafaları çok aşağıda bende bazen korkuyorum otururken kafasını ezeceğim diye 🙂
bu arada bebek paketi doğum teminatının içerisinde mi ? senin doğum teminatın onu karşılıyormuymuş sordun mu bizim ki sadece doğumu karşılıyor ama bebek için başvurduğumuzda bebek için yapılan tüm masraflarıda bebeğin kendi teminatından ödeyeceklermiş öle dedi sigorta şirketi
canım hem yukarda yazdığım fiyatlara hemde benim paketime dahil olanları yazıyorum
Anne paketi
Klinik Bakım rutin ilaç malzeme genel anestezi preof tetkikler (hemogram, kz, pz, seroloji, kan grubu) sezeryanda doğum sonrası 2 gün oda, refakat ve yemek normal doğumda doğum sonrası 1 gün oda, refakat ve yemek doktor ücreti (dış dr hariç)
Bebek Paketi
rutin bebek bakımı ve klinik bakım rutin ilaç malzeme hepatit B aşısı doğum sonrası bebeğe yapılan testler (hemogram, kan grubu, tokluk kan şekeri hemotokrit, fenilketonuri, tsh, k vitamini)
paketler dışında yapılan tüm işlemler ekstradır
verdikleri kağıtta aynen böyle yazıyor canım topuk kanı testi yokmu acaba yoksa şu yazanlardan biri o anlamamı geliyor