2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayyy bugün tüm kaçırdıklarımı okudum koptum valla oturmaktanda tutuldum ayrıca kendi kendime güldüğüm içinde annem ve kocam iyice delirdiğimi düşünüyor neyse . Siz çok yaşayın emi iyiki varsınız canım arkadaşlarım bizi çekemeyen kıskanç misafirlerde çatlasın inşallahhhhhhhhh. Neyse şimdi bilgisayarı kocama devretmem gerekiyor maalesef 🙁

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben pek sancılı günler geöirmeye başladım bu akşam doktora gitim açıklık varmı diye baktılar yoktu çok şükür daha sonra nst takıldı sancıda çıkmadı ama beniö feci kasıklarım ve belim ağrıyodu idrar baktılar ne yazıkki yine bol bakteri çıktı antibiyotik iğne yaptılar ama ben ordayken kadının biri bağırarka 5 k doğum yaptı aldı bebeğini çıktı korkmadım desem yalan olur sesine sizler neler yapıyosunuz nasıl geöiyor günleriniz

Yaaaa ama bunlar kesin benim yokluğumu bekliyorlar girmek için. Sabah mükellefteyim arada bakabilirsem bakarım yazmıştım ama hiç fırsatım olmadı. Zaten allahtan fırsat bulamamışım hayatta bitmezdi işim. 9 da anca eve geldim bi baktım karışmış ortalık.
Yokluğumda benim yerimee tıssslayan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerrrr....

iyi akşamlar caka valla bugün giremedim ben de 3 saattir geçmişi okuyorum tüm gün de bilgisayar başındaydım zaten. Gözlerim çıkcak birazdan yerinden 🙂))
Ben kaçıyorum o yüzden. Sana iyi akşamlar....