ne alaka benim yüzümden büyümüş.gülim bari:meri:cleo diye birisi yüzünden oldu.arama meselesine gelince ben hiç kimseye e-mail adresimi vermeye mecbur değilim hayatım:meri: sonuçta maksat muhabbetse nerede olsa olur
ayrıca arceyacım sildirmeyeydin üyeliğini ben mi sildir dedim sana.tamam gidiyom vatozcumbebişcim burası benim seviyemde değil zaten.çocuk gibi tweety zengin fakir muhabbeti yapamam zaten
ay gidecen gidecen bi gidemedin zaten be yapıştın kaldın uhu gibisin uhuuu kurtulamadık yüzsüzlüklerinden arceyacın yesin seniiiiiiiiiiiii üyeliğimi sildirdiğimden de memnunum ama sen hala olayları anlayamamış ve kavrayamamışsın oda senin kapasiteni gösterir
ben havuzlu handan aldım hepsini.aradan cıktı gitti iyi de oldu valla.. halımı da aldım tülümü de ama benim de hala park yatak ve bebek arabası işim duruyor..onları da bu hafta alırız herhalde.he bi de süt makinesi var ya onu alcak yarın esim havuzlu.dan şekerleri almaya gidecek de yarın.. aa kızlar bu arada anneler günü hediyem geldi akşam 🙂 kırmızı bebek çantası cok beğendim gayet geniş ve çok cici