sebamedin bi pişik önleyici bide pişik kremi var ben pişik kremi almadım pişik önleyici kullanırsanız her alt değiştrmeden sonra zaten olmaz dedi satcı
Ben önceki sene bitirdim çok şükür ama hala etkisindeyim..geçen sene de bi daha gireyim sınava demiştim, unuttum falan... Şimdi de diyorum ki iyi ki unutmuşum.. Hiç bişi yapamaz mışım.. Senin de işin zor şimdi... Birine çalış,diğerlerini, de bütte çalışırsın.. tabi oğlun izin verirse.. 🙂
benim de son senem canım bir daha gireyim bu sene bir tane daha okurum dedim hatta edebiyat okuyayım bu sefer dedim ama yok bu sene bitsin sıkıldım artık.yeter 2 tane 🙂 benim notlarım iyi herhalde hepsinden finalde geçerim. güneşim sana söylediğim gibi son 5 senenin çıkan sorularını çöz ezberle 3ünden de geçersin o zmn emin ol belki 1 tane kalır büte.
ne güzel öğreniyosun işte panik yapma. sanki bizim totomuza hergün pişik kremi mi sürdüler .büyüdük gittik işte. senden de iyi bir anne olur merak etme. en azından çocuklarımızı saldık çayıra mevlam kayıra yapmayacağız.