yok yeni diye kraliçeyi almıyomusuz aramıza bilmemne sen bilip bilmeden konus dur öyle diğer tarafta da olaylar senin yüzünden büyüdü senin yüzünden siteden üyeliklerimizi sildirdik bir insana sinir olduk da sen aylarca bizi arama sonra doğal olarak kovul aramızdan şimdi de gel abuk sabuk konus nasıl bir insanmıssın hayret valla ne gelip duruyorsun istenmediğini bile bile anlayamıyorum gerçekten bi açıklasana
ne alaka benim yüzümden büyümüş.gülim bari:meri:cleo diye birisi yüzünden oldu.arama meselesine gelince ben hiç kimseye e-mail adresimi vermeye mecbur değilim hayatım:meri: sonuçta maksat muhabbetse nerede olsa olur
ne alaka benim yüzümden büyümüş.gülim bari:meri:cleo diye birisi yüzünden oldu.arama meselesine gelince ben hiç kimseye e-mail adresimi vermeye mecbur değilim hayatım:meri: sonuçta maksat muhabbetse nerede olsa olur
[ı]ne alaka benim yüzümden büyümüş.gülim bari:meri:cleo diye birisi yüzünden oldu.arama meselesine gelince ben hiç kimseye e-mail adresimi vermeye mecbur değilim hayatım:meri: Sonuçta maksat muhabbetse nerede olsa olur[/ı]