yok yeni diye kraliçeyi almıyomusuz aramıza bilmemne sen bilip bilmeden konus dur öyle diğer tarafta da olaylar senin yüzünden büyüdü senin yüzünden siteden üyeliklerimizi sildirdik bir insana sinir olduk da sen aylarca bizi arama sonra doğal olarak kovul aramızdan şimdi de gel abuk sabuk konus nasıl bir insanmıssın hayret valla ne gelip duruyorsun istenmediğini bile bile anlayamıyorum gerçekten bi açıklasana
şimdi açıkla dedin ya aklıma geldi diğer taraftada bu kızlara kendini affettirmek için bakın herşeyi anlatayım bana hak vereceksiniz muhabbeti yapmıştı açıklamasını yaptı kimse hak vermedi
kızlar neler kaynatılıyor anlamaya çalışmadan önce bişey söylicem.
15 Nisanda hilton convention center da babyshow diye bir etkinlik var katılım için davetiye gerekiyor eşimde 10 kişilik davetiye mevcut katılmak isteyenler bana bildirsin
canım arceyam insanlar hazımsız olmasın bir kere... hee bir de yüzü olsun dimi bir insanın? 🙂 yoksa istenmediği bir yere durmadan farklı kişilikler kullanarak girmeye çalışmazdı kesinlikle....... sanki hani şu ele geçirilen kuklalar var ya onlardan takmış eline farklı isimlerle seslendirmeler yapıp farklı kişiler diye yutturmaya çalışıyor..ama yaptığına çocuk bile inanmaz cünkü taklit yeteneği de yok hiç arkadasın onu da beceremiyor kendini ele veriyor bir sekilde🙂
sahi arceya'm ya sizin ev kiramıydı kendinizin miydi pek bir merak ettim