vatoz Aktif Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.261 asneba' Alıntı: sende benı beğenmedin kraliçe ama hiç cevap yazmıyon yazılarıma................gülsün arkadaşlar hep gler eğleniriz biz. Genişletmek için tıkla ... BANADA HIC CEVAP YAZMIYOR:=🙂shootout:
asneba' Alıntı: sende benı beğenmedin kraliçe ama hiç cevap yazmıyon yazılarıma................gülsün arkadaşlar hep gler eğleniriz biz. Genişletmek için tıkla ... BANADA HIC CEVAP YAZMIYOR:=🙂shootout:
vatoz Aktif Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.262 elh' Alıntı: kıraliççem bak bunlar böyleler ben hep uyarıyorum ama dinletemiyorum diyorum daha ciddi olalım ne elimize geçyo geyikle ama napalım bende idare etmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... UYARICI SEY SENÜÜÜÜ NİHAHAHAHAHA:meri:
elh' Alıntı: kıraliççem bak bunlar böyleler ben hep uyarıyorum ama dinletemiyorum diyorum daha ciddi olalım ne elimize geçyo geyikle ama napalım bende idare etmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... UYARICI SEY SENÜÜÜÜ NİHAHAHAHAHA:meri:
selenn Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.263 KrAliçEeE' Alıntı: arkadaşlar neden buqadar güldünüzü anlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... arkadaş resmen dalga geçiyolar senle.genelde aralarına yeni arkadaş almayı pek kabullenemiyolar.
KrAliçEeE' Alıntı: arkadaşlar neden buqadar güldünüzü anlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... arkadaş resmen dalga geçiyolar senle.genelde aralarına yeni arkadaş almayı pek kabullenemiyolar.
vatoz Aktif Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.264 selenn' Alıntı: [ı]arkadaş resmen dalga geçiyolar senle.genelde aralarına yeni arkadaş almayı pek kabullenemiyolar.[/ı] Genişletmek için tıkla ... nih zeki şey senüüü=) öelyiz bizz
selenn' Alıntı: [ı]arkadaş resmen dalga geçiyolar senle.genelde aralarına yeni arkadaş almayı pek kabullenemiyolar.[/ı] Genişletmek için tıkla ... nih zeki şey senüüü=) öelyiz bizz
*STELLA* Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.265 selenn' Alıntı: arkadaş resmen dalga geçiyolar senle.genelde aralarına yeni arkadaş almayı pek kabullenemiyolar. Genişletmek için tıkla ... selenim sonsuzum yeni arkadaşa yanlış bilgi verme bak sen eskiydin de ne oldu senide aramıza almadık
selenn' Alıntı: arkadaş resmen dalga geçiyolar senle.genelde aralarına yeni arkadaş almayı pek kabullenemiyolar. Genişletmek için tıkla ... selenim sonsuzum yeni arkadaşa yanlış bilgi verme bak sen eskiydin de ne oldu senide aramıza almadık
vatoz Aktif Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.266 selenn' Alıntı: [ı]arkadaş resmen dalga geçiyolar senle.genelde aralarına yeni arkadaş almayı pek kabullenemiyolar.[/ı] Genişletmek için tıkla ... ne oldu sende kaynasamadında kuyruk acınmı var cnm anlayamdım=)
selenn' Alıntı: [ı]arkadaş resmen dalga geçiyolar senle.genelde aralarına yeni arkadaş almayı pek kabullenemiyolar.[/ı] Genişletmek için tıkla ... ne oldu sende kaynasamadında kuyruk acınmı var cnm anlayamdım=)
elh Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.267 vatoz' Alıntı: UYARICI SEY SENÜÜÜÜ NİHAHAHAHAHA:meri: Genişletmek için tıkla ... afrodizyak etkisi yaparım vatozum:meri: selenn' Alıntı: arkadaş resmen dalga geçiyolar senle.genelde aralarına yeni arkadaş almayı pek kabullenemiyolar. Genişletmek için tıkla ... evet senide kabul etmiyoruz ama sen anlamıyosun
vatoz' Alıntı: UYARICI SEY SENÜÜÜÜ NİHAHAHAHAHA:meri: Genişletmek için tıkla ... afrodizyak etkisi yaparım vatozum:meri: selenn' Alıntı: arkadaş resmen dalga geçiyolar senle.genelde aralarına yeni arkadaş almayı pek kabullenemiyolar. Genişletmek için tıkla ... evet senide kabul etmiyoruz ama sen anlamıyosun
celinee Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.268 Merhaba kızlar.. ben geldim eve.. bi size bakayım dedim.. Daha iyiyim şimdi.. Pantolonu çıkarınca rahatladım valla..
Merhaba kızlar.. ben geldim eve.. bi size bakayım dedim.. Daha iyiyim şimdi.. Pantolonu çıkarınca rahatladım valla..
etimelo Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.269 *STELLA*' Alıntı: selenim sonsuzum yeni arkadaşa yanlış bilgi verme bak sen eskiydin de ne oldu senide aramıza almadık Genişletmek için tıkla ... a çok doğru, sen yuvana geri git istersen sonsuza kadar selen
*STELLA*' Alıntı: selenim sonsuzum yeni arkadaşa yanlış bilgi verme bak sen eskiydin de ne oldu senide aramıza almadık Genişletmek için tıkla ... a çok doğru, sen yuvana geri git istersen sonsuza kadar selen
vatoz Aktif Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.270 *stella*' Alıntı: selenim sonsuzum yeni arkadaşa yanlış bilgi verme bak sen eskiydin de ne oldu senide aramıza almadık Genişletmek için tıkla ... aramıza almadık deıl kendısı kaynasamadı hep kendı merkezınde donsun ıstedı ama oda olmadı malesffff kaprıslı ınsanlrla ugrasmak nekadddannn zorr mus yaaaaaaaaaaaa
*stella*' Alıntı: selenim sonsuzum yeni arkadaşa yanlış bilgi verme bak sen eskiydin de ne oldu senide aramıza almadık Genişletmek için tıkla ... aramıza almadık deıl kendısı kaynasamadı hep kendı merkezınde donsun ıstedı ama oda olmadı malesffff kaprıslı ınsanlrla ugrasmak nekadddannn zorr mus yaaaaaaaaaaaa