2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gece gündüz rabbin adını an hatırla hatırlat gibi bir cümlenin içinde geçiyor dimi?
esila mı asila mı acaba doğrusu kimi esila diyor kimi asila?
cnm diyanet işleri başkanlığına kadar aradım sordum asila olarak yazdıracaksınız ancak telaffuz ederken i harfi uzuyor dedi birkaç ayrı hocayada sordum asila ymış ama şuda var okurken asile olarak okuyanda oluyormuş ben arapça bilmem ama son harf ilk harflemi karışıyormuş ne asila doğru alan dediler asalet ünvanıdır diyende arkadaşımın ancası tarihçi adamo söyledi

ok cnm anladım 🙂

neden yıkamasınlar sevra
cnm anne karnında içinde bulunduğu sıvı çok değerli bebiş doğduktan sonra bu madde vücut ısısını dengede tutmasına yardım ediyo ayrıca bu madde vücudu ve yüzü için krem görevi görüyo doğal krem onun için yıkamasınlar hemen en azından ertesi güne kadar kalsın sadece silsinler bebişi.taburcu olup eve gittiğinizde çok lüzum görürseniz siz tek kat yıkayın bir kereliğine sonra göbek düşene kadar yine yıkamayım yıkayacağınız suyuda önce kaynatın sonra soğumaya bırakın soğuk kaynamamış suyla ılıtmayın küveti suyla doldurarak diill sürekli akıtarak akar su altında yıkayın maşrapayla dökerek yani

ama 40 çıkana kadar hergün yıkarlar diye biliyordum bebişi su büyütürmüş ya onun için biz kuzenimi hergün yıkadık. Annem boş bırakmaz hergün yıkar bide zaten yaz olucak çocuk rahatlar bence birde güzel cıbıcıbıdan sonra uyur.