gulkurusuu Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.152 *STELLA*' Alıntı: gülkurusu arkadaşının eşi mesajlaşmalarında kendini tanıtmıyormu ismim şu, işim bu diye direk konuya nasıl giriyor bunlar anlamıyorum yada başka bi isim mi veriyor Genişletmek için tıkla ... yok isim soyad başka uydurma bırı yani. gögus uçlarınıza artık krem srmeye başladınız mı kızlar
*STELLA*' Alıntı: gülkurusu arkadaşının eşi mesajlaşmalarında kendini tanıtmıyormu ismim şu, işim bu diye direk konuya nasıl giriyor bunlar anlamıyorum yada başka bi isim mi veriyor Genişletmek için tıkla ... yok isim soyad başka uydurma bırı yani. gögus uçlarınıza artık krem srmeye başladınız mı kızlar
arceya Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.153 nan elh çok güsel olmus nan ben bile asmadım daha asiim bari yakınlarda..
gulkurusuu Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.154 çok guzelmıi elh..keşke kırmızısı olsa hemen alırım. değişik ve şirin olmuş
A archimim Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.156 elh çok güzel olmuş gereksiz kapı süsün 🙂 güle güle kullan
asfada Hamiş Melek 7 Mayıs 2010 #18.157 gulkurusuu' Alıntı: yok isim soyad başka uydurma bırı yani. Gögus uçlarınıza artık krem srmeye başladınız mı kızlar Genişletmek için tıkla ... ben 1 aydır sürüyorum başladım yaneeeeee
gulkurusuu' Alıntı: yok isim soyad başka uydurma bırı yani. Gögus uçlarınıza artık krem srmeye başladınız mı kızlar Genişletmek için tıkla ... ben 1 aydır sürüyorum başladım yaneeeeee
A archimim Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #18.160 gulkurusuu' Alıntı: yok isim soyad başka uydurma bırı yani. gögus uçlarınıza artık krem srmeye başladınız mı kızlar Genişletmek için tıkla ... yok ya krem alıcam hala tembellikten alamadım. hafta sonu alacağım
gulkurusuu' Alıntı: yok isim soyad başka uydurma bırı yani. gögus uçlarınıza artık krem srmeye başladınız mı kızlar Genişletmek için tıkla ... yok ya krem alıcam hala tembellikten alamadım. hafta sonu alacağım