2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ben de ctsi yıkamayı düşünüyorum birazı yıkandı birazı duruyor yeni badi aldım mother care'den gecen hafta onlar falan ve başka şeyler de var onları yıkıcam ütülicem..benim de yok yardım edenim kayınvalidem geldi ama kendine faydası yok kadının

bu arada bebişe yorgan nevresim takımı birkaç parca bişey almış nihayet
alt açma hani kucakta taşınıyor ya içine koyup onlardan falan almış 🙂

arch benimde yardım edenim yoktu
3 güne yaydım yavaş yavaş ütüledim
ütü masasınıda aşağıya ayarladım oturarak yaptım
öyle bile zor oldu
ama şükür bitti işte

eeeee ben çalışabilir raporumu verdim bizim İK na. ama bir fotokopisini almıştım. dün ben de eşimi yolladım rapor almaya ama vizite kağıdını unutmuşum. sekretere faks çektim, o da başka bişi istemedi benden...

ya pembik sen bilirsin belki
beylikdüzü tarafında ya da o tarafa doğru
böyle acık havada kahvaltı edilecek bir yer var mı
yeşillik fln bir yer..
şöyle van kahvaltısı fln olabilir, çeşit çeşit..
öyle biryer arıyoz da
pazar günü anneler gününde kayınvalideyi kahvaltıya götüreceğiz :çitos:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Bende dün yıkadım bebişin kıyafetlerini minik ninik bir sürü şey. Cumaretsi de eltim ve görümcem gelip ütüleyip yerleştiricez yatağını hazırlıycaz. Kıyafetlerine baktıkça heyecan basıyor beni. Bide eltimin 6 senedir çocuğu olmuyor aslında çağırmıycaktım üzülmesin diye ama çağırmasam da ayıp olurmuş inşallah yarasına tuz basmamış olurum

maşallah kaynanana 🙂 en kötü gelin ben çıktım herhalde bana sadece 1 tane hırka örülüp verildi

CEROOOOOOOOOOO YİNE KAHVALTI YINE KAHVALTI YAGLAR BALLAR GELSIN OHHH KAYNVALIDE ANNELER GUNU BAHANESIYLEEEEE
HER HAFTA HER HAFTA NE BUYAAAA:meri:

arch benimde yardım edenim yoktu
3 güne yaydım yavaş yavaş ütüledim
ütü masasınıda aşağıya ayarladım oturarak yaptım
öyle bile zor oldu
ama şükür bitti işte

ben de öyle yapmayı düşünüyorum, önce hepsini yıkarım, zaten anca bir makina eder hepsi galiba, sonra canım sıkıldıkça ütülerim yavaş yavaş...

bana da 2 tane rapor verdiler biri sende kalacak birini işyerine vereceksin dediler.
bir orjinal raporda bende duruyor yani.o raporla gidip kapattıracakmışım