2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onun rüyası bile beni mahvetmişti
rüya yüzünden bile gönlümü almaya çalışmıştı

ama gerçekten 1 hafta boyunca aklımdan çıkmamıştı, gerçekçi bir rüyaydı
çok etkilenmiştim

ay ben de gördüm öyle 1-2 kere
hatta birinde süslenip püsleniyodu
ona gittigini biliyodum ama o da beni kırmamak için ona gidiyom fln demiyodu
ayy ne eziktim rüyamda
elimle yolcu ediyodum

ahaaa bende de var öyle bir rüya..kara kuru bir kadın çirkin bi de (hem zayıf hem çirkin yani)🙂 ama hamile kocamdan ve rüyamda o hamile ben değilim.ay çok gerçekti rüya olması için fazla gerçekti.uyandığımda sinirden titriyordum..bi baktım yatak da boş
çok fena oldum

ayy işte her gün de başka şeye gülüyoruz sayfalarca
bi gün osuruk muhabbeti yaparız
bi gün ıspanak muhabbeti yaparız
ne kötü böyle eğleniyoruz samimiyiz fln ne gereksiz şeyler :tasu:

benim rüyamda beraber olduğu kişiyi ikimizde tanıyoruz
hatta onun iş sebebiyle devamlı iç içe olduğu biri

tabi rüyamdakinin o kişi olduğunu söylemedim ama gıcık oldum kıza

bu arada yolma konusunda arceya sana katılıyorum bende ilk tepki olarak sakin bir tepki veremezdim.

bizdede 9 aydır tık yok ama bu sorunun kaynağı ben değilim kocam benim kızımızın evi olduğumu zannediyorda. Kızım senin içinde ikamet ediyor onun rahatını bozamam dediği için tık yok bizde pisikolojik deli yane benim koca sizin anlayacağınız neyseki zaten yasaklı aydayız artık bu konuyu konuşmanın bi önemi kalmadı ama ben lohusalık olayından sonraki kısmını merak etmiyor değilim açıkçası resmen ilk gibi olacak bukadar aradan sonra

Kız mannadınız heee iyice...

şimdi birilerinin aklına karpuz kabuğu düşürceksiniz. Kalmış şurda 1 ay kapatın şu konuyu. Akşam herkes potansiyel ıspanak yiyici gibi bakcak kocalarına sonunda

Dün akşam biz bu muhabbeti yaptık eşimle aldatırsan bende seni aldatırım dedim. sen yatakda aldatırsın ben başka şekilde dedim. Sizce gözü korkmuşmudur🙂))