arceya Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.771 asfada' Alıntı: arceyaaaaaaaaaaaa şok Genişletmek için tıkla ... ha valla abaabaabaaaaaa diye kalırım
asfada' Alıntı: arceyaaaaaaaaaaaa şok Genişletmek için tıkla ... ha valla abaabaabaaaaaa diye kalırım
A archimim Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.772 asfada' Alıntı: arceyaaaaaaaaaaaa şok Genişletmek için tıkla ... lovefun' Alıntı: YARINKİ GAZETELERİN 3. SAYFA HABERİ BELLİ OLDU O ZAMAN. HAMİLE KARISINI DOĞUMA 1 AY KALA ISPANAK YİMEK SURETİYLE ALDATAN KOCANIN HAZİN SONU.... YUMURTANIN SARISIII GİTTİİİ Ç...... YARISIIIII :meri: Genişletmek için tıkla ...
asfada' Alıntı: arceyaaaaaaaaaaaa şok Genişletmek için tıkla ... lovefun' Alıntı: YARINKİ GAZETELERİN 3. SAYFA HABERİ BELLİ OLDU O ZAMAN. HAMİLE KARISINI DOĞUMA 1 AY KALA ISPANAK YİMEK SURETİYLE ALDATAN KOCANIN HAZİN SONU.... YUMURTANIN SARISIII GİTTİİİ Ç...... YARISIIIII :meri: Genişletmek için tıkla ...
asfada Hamiş Melek 6 Mayıs 2010 #17.773 vatoz' Alıntı: valla onu bunu bılmem bende senın gibi keserim oske cım😉bende hergun aynı yemegı yesem sıkılırım ozmn napım şimdi ahlakımı asan seylermı yaapyım =( Genişletmek için tıkla ... HELAL YANE SONUÇTA TEK TARAFLI DEĞERLENDİRMEMK GEREK DİMİ AMAAAAA:meri:
vatoz' Alıntı: valla onu bunu bılmem bende senın gibi keserim oske cım😉bende hergun aynı yemegı yesem sıkılırım ozmn napım şimdi ahlakımı asan seylermı yaapyım =( Genişletmek için tıkla ... HELAL YANE SONUÇTA TEK TARAFLI DEĞERLENDİRMEMK GEREK DİMİ AMAAAAA:meri:
arceya Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.775 o zaman ben de gider ıspanak yiirim benim neyim eksik.. ben yapsam o beni boşar ama hiç düşünmeden aa canı başka yemek çekmiştir demez :çitos:
o zaman ben de gider ıspanak yiirim benim neyim eksik.. ben yapsam o beni boşar ama hiç düşünmeden aa canı başka yemek çekmiştir demez :çitos:
lovefun Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.776 Başka bi gazetede de şöyle bi haber çıkarmış... Bir gün önce işyerinde öğle yemeğinde yediği ıspanak sonu olduu... Son ayında olan hamile karısı yanlış anlama sonucu eşinin hayatını kararttı.
Başka bi gazetede de şöyle bi haber çıkarmış... Bir gün önce işyerinde öğle yemeğinde yediği ıspanak sonu olduu... Son ayında olan hamile karısı yanlış anlama sonucu eşinin hayatını kararttı.
arceya Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.777 lovefun' Alıntı: YARINKİ GAZETELERİN 3. SAYFA HABERİ BELLİ OLDU O ZAMAN. HAMİLE KARISINI DOĞUMA 1 AY KALA ISPANAK YİMEK SURETİYLE ALDATAN KOCANIN HAZİN SONU.... YUMURTANIN SARISIII GİTTİİİ Ç...... YARISIIIII :meri: Genişletmek için tıkla ... aahh deli ya koptum
lovefun' Alıntı: YARINKİ GAZETELERİN 3. SAYFA HABERİ BELLİ OLDU O ZAMAN. HAMİLE KARISINI DOĞUMA 1 AY KALA ISPANAK YİMEK SURETİYLE ALDATAN KOCANIN HAZİN SONU.... YUMURTANIN SARISIII GİTTİİİ Ç...... YARISIIIII :meri: Genişletmek için tıkla ... aahh deli ya koptum
pembik Hamiş Melek 6 Mayıs 2010 #17.778 asfada' Alıntı: öle bişey olsa herhalde sadece 3 dk. Veririm yok bea onuda vermem sanırım süre başladı.....................temam bittiii haha Genişletmek için tıkla ... ay valla koptum yok cnm ben kesin boşarım bi keresi falan yok kocacım sen inanma (okur mokur neme lazım)
asfada' Alıntı: öle bişey olsa herhalde sadece 3 dk. Veririm yok bea onuda vermem sanırım süre başladı.....................temam bittiii haha Genişletmek için tıkla ... ay valla koptum yok cnm ben kesin boşarım bi keresi falan yok kocacım sen inanma (okur mokur neme lazım)
gulkurusuu Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.779 boyun posun devrılsın Tahsınnn.... içimden bunu demek geldı yaprak dökumu olayı...kardeşimle aramızda bı geyık olarak devam edıyor..ne zaman sessız kalsak boyun posun devrıle tahsın dıye bagırıyor he he yaktık telleri
boyun posun devrılsın Tahsınnn.... içimden bunu demek geldı yaprak dökumu olayı...kardeşimle aramızda bı geyık olarak devam edıyor..ne zaman sessız kalsak boyun posun devrıle tahsın dıye bagırıyor he he yaktık telleri
arceya Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.780 lovefun' Alıntı: Başka bi gazetede de şöyle bi haber çıkarmış... Bir gün önce işyerinde öğle yemeğinde yediği ıspanak sonu olduu... Son ayında olan hamile karısı yanlış anlama sonucu eşinin hayatını kararttı. Genişletmek için tıkla ...
lovefun' Alıntı: Başka bi gazetede de şöyle bi haber çıkarmış... Bir gün önce işyerinde öğle yemeğinde yediği ıspanak sonu olduu... Son ayında olan hamile karısı yanlış anlama sonucu eşinin hayatını kararttı. Genişletmek için tıkla ...