2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bende rakamlar yok. Ama o kadarı önemli bişey değil diye biliyorum sancıysa bile. Yoktur bişi

şööle düşün mesela benim en sevdiğim yemek mantı, ama 3 öğün mantı yemek istemem, bazen ıspanak bile daha lezzetli gelebilir. dedim yaa hep kadın gözüyle bakıyorsunuz olaya.

bakış açısı tabi
dediğim gibi benim başıma gelse ne yaparım bilmiyorum, ozamanki şartlar ne olur ben ne düşünürüm

ama bu dediğin olayda yani canı arada farklı yemekler çektiğinde herseferinde gidip yerse o yemeği işte ozaman affetmem

cnm sen cidden bölemi dusnuyorsun yanı esıne bukonuda anlayıslımısın?
benim için önemli olan tek şey gerçek sevgi. eğer o en zor anımda yanımdaysa bana hep destek oluyorsa, ve bir sıkıntısı olduğunda ilk bana sığınıyorsa, yani kötü gün dostuysa, ve ve en önemlisi iyi bir babaysa, gerisi teferruattır...
bir de şu var ki bu fikre kendinizi alıştırın kızlar, her erkek mutlaka bir kez de olsa aldatır.
aslında burada "aldatmak" kelimesinide doğru yorumlamak gerekir. bence benden başka hiç kimseye "seni seviyorum" demezse ortada aldatma da yoktur. çünkü insan 2 kişiyi aynı anda sevemez.

ben böle düşünmüyorum cnmmm yani madem bu tarz şeylerden vazgeçemiyo evliliğini biraz geciktirsin
ve ben bi erkeğin hayatını doya doya yaşayıp artık bu tarz şeylerden bıkmış olmasından yanayım
bilmiyorum herkesin kendi fikri cnmmm

şööle düşün mesela benim en sevdiğim yemek mantı, ama 3 öğün mantı yemek istemem, bazen ıspanak bile daha lezzetli gelebilir. dedim yaa hep kadın gözüyle bakıyorsunuz olaya.

mantık çerçevesinde her ne kadar öyle düşünsen de bence başına böyle bişey gelince yok her gece mantı yerdi canı da ıspanak istemiş diye soğukkanlı bakacak kişi var mıdır acaba? O bakış açısı sadece affedip affetmeme konusunda devreye girer bence. . Ben senin dediğine ancak bi defa yoldan çıktıysa falan katılabilirim olabilir diye.
Süreklilik kazandığı zaman da aynı şeyi düşünebilmek zor

iyi valla şansın varmış ne diyimm Allah kurtarmış seni

evet valla sorma, sureklı yalan dolan gözyaşı ıçınde geçecek bır hayat olacaktı benım kı...

gamsızz karuu, kız sen var ya çok yaşarsın..ALLAH uzun ömur versın. aslında en guzelı senın gıbı olmak galıba

🙁 ..........................

ayy bayıltacan sen beni 🙂 yok anacım ben bu fikre kendimi alıştırmayayım şimdiden. ama eşim beni aldatırsa da kesin boşanırım da diyemiyorum artık. malesef insanlar tek eşliliğe uygun yaratılmamışlar ama aldatmayı bende 1 kere sineye çekebilirim sanırım. ikinci bir durumda eşim kendini kapı önünde bulabilir.

BU YAZILANLARI EŞLERİMÜS OKUYOMUSSS OHHH BUNLAR 1 KERE ALDATMAYI NSL OLSA SİNEYE ÇEKECEK ALDATİM BARİİİİİ DERLERMİŞŞŞ
ABOUVVVVVVV