2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vaoummmmmmm oh ohhh yalns değilsin bugün yaneeeeee

hadıyaa nasıl annatcm kıss=)

benim çıktıda en üstte bebişin kalp grafisi oluyor. Ortada nokta nokta çıkan kısım da benim hareketlerini hissettiğimde düğmeye bastığım zamanlar. Hareket hissettiğim zamanlarda yukardaki kalp grafisinde de yukarı zıplamalar oluyor. Yani mantık hareket edince nabzın artar ya bebişte de öyle.

En alttaki çizgi de kasılmaları gösteriyor. O çizgide önemli artışlar yoksa kasılman yok demek. Ufak artışlar değil ama sözkonusu olan. Sancı varsa ciddi artış gösteriyormuş çizgi.

Benim çıktıların yorumu böyle oluyor. Aynı tip makinaysa seninki de böyledir.

bende aynı şeylerı önerdım arkaaşıma bakalım ne yapacak ama kesın kararlı gıbı korkuttu beni bu sogukkanlılıgı valla.

kadın benı aradı herşeyı anlatıı aç gözunu dedı. dıger kadınları da bulmuş onların tellerını verdı yoksa nasıl anlıcam kız. meger onlarla oynaşıp benı de çocukalrının anası yapma fıkrındeymış ruh hastası.

heee iyi o zaman yiwwrumm ben de dedim bu sıcakta oraya buraya çağırıp durmasın diye şeettiiydimm.

vaoummmmmmm oh ohhh yalns değilsin bugün yaneeeeee
he kanamayı duyunca doktrda nst ye soknca ne oldu yatısmı yaptılr dıye panıkle bı aradııı tırsıtı saf kocam hemen gelyrm dıyo gelme işinle ilgilen sen dedım turp gıbıym dedım =) muayeneye gelck işte yandık doktoru sıkştırp durck sımdı=)

aaabak sımdı en alttkı cızgıde ole yuksek artıslar yok dedıgn gıbı ufak tefek var ama sadece bır eyrdee 20 nın altındayken 40 yazan yere dogru yukselmıs ınmısss acaba o kasılmamı hareketmı? zaten bıara karnımı bebık yıne sısrmıstı acayıppp bir sekldee

şööle düşün mesela benim en sevdiğim yemek mantı, ama 3 öğün mantı yemek istemem, bazen ıspanak bile daha lezzetli gelebilir. dedim yaa hep kadın gözüyle bakıyorsunuz olaya.

seni mi aradı? eee tanıyor muydun yoksa kızı bi de.