2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haa
h çok güldüm kendime yaa niyet ne yaa dilek o dilek gül ağacına dileklerimi astım dileklerim gerçekleşir inşallah diceğime niyetlerim demişim ne deliyim allahtan kötü bir niyetim yoktu

ben her gece guguklu saat gibi saat başı kalkıyorum. yan yatmaktan yanlarım çürüdü 🙂
doğru yatış pozisyonunu bulana kadar sabah oluyor 🙂

valla beni doğru yatış pozisyonundan ziyade doğru kalkış pozisyonu zorluyor birtürlü kalkamıyorum vinç lazım bana 🙁 hey tuvalet için kalkısım en az 5 dakika sürüyor

bende gece 3 te kalkıyorum tuvalet için. çok dakik sağolsun hiç şaşmıyor 🙂

sen sadece birkeremi kalkıyorsun. Ben bir yattıktan 2 saat sonra kalkıyorum ilk kalkış sonra sabaha kadar en az 5 defa daha kalkıyorum yani ortalama 6 kere kalkıyorum muhakkak tuvalet için ama eğer karpuz yediysem (ki en son yediğimde birdaha gece yersem beni eşşek tepsin dedim ) 12 kez falan kalkıyorum. Birde haftada 2 gece falan 3-5 nöbetine uyanıyorum resmen. Doktorumda ne güzel işte şimdiden alışkanlık ediniyorsun diye dalga geçiyor

haa
h çok güldüm kendime yaa niyet ne yaa dilek o dilek gül ağacına dileklerimi astım dileklerim gerçekleşir inşallah diceğime niyetlerim demişim ne deliyim allahtan kötü bir niyetim yoktu

valla beni doğru yatış pozisyonundan ziyade doğru kalkış pozisyonu zorluyor birtürlü kalkamıyorum vinç lazım bana 🙁 hey tuvalet için kalkısım en az 5 dakika sürüyor

o kısmını hiç sorma zaten. sırt üstü düşmüş böcük gibi debeleniyorum kalkana kadar. o arada dediğin gibi 2-3 dk geçiyor.

neeee 12 mi 🙂

ben bi yatarken gidiyorum bir de gece 3 de. sonrada sabah kalkınca.yani gece uykumdan 1 kere uyanıyorum. 5 kere gitsem deliririm herhalde 🙂