2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
annem doğumda gelecek. ama onun haricinde bebek bakmaya gelemez. valla ne vardı evlenip uzaklara gidecek otursaydım anamın evinde.

al benden de o kadar, en çok şu hamılelıkte koydu bana uzakta olmak, herkesın annelerı akşam yemeklerı hazırlıyor yemege çagırıyor haftada en azından 1 gun. hele evde oturmaya başladıgımdan berı çok sıkılıyorum annem kardeşimle yiğenımı alıp fır fır gezıyor ben evde tek başıma... çok koyuyo çookk

off ben ne yapıcam bilmiyorum anneme bıraksam hergün git gel bi dünya benzi parası düzeni bozulucak bebeğin zaten burdada ne olcam belli değil kafam çok karışık valla

evt bana da son günlerde nedense insanlar karnın küçük diyorlar bir de erkek mi diyorlar..arciii anamızın dizi dibinde oturmak için geç kaldık karnımızdakinden dolayı
kır dizini otur evinde simdik.ben de bakıcı değil ama kaynana derdi ile uğraşıcam seninkisi daha kolay gibi geliyor düşününce
vallaaa

ya gittim cornet aldım böğürtlen soslu
ama umdugum gibi diilmiş keşke magnum alsaydım yafssss neyseee kesmedı benı bu dondurmaaa=) aramzda hamiş yok dımı hanı can cekmesın=)

gülkurusu annem geçen bi pasta yapmış acayip güzeldi bildiğimiz halleyler var ya 10 lu satılan onları alıp kırıklıyosun iki paket toz krem şantiyi sütle çırpıp halleylerle karıştırıyosun üstünede çikolata soslar var ya puding gibi satılan ondan enfes oluyo bende dün mazlemeleri aldm yapıcam