2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla oyle.ama ınsanın kendı annesı gıbı olmuyo sonuçta...mecburuz sonuçta.annemde dıyo burda olsan hiç sorun olmıcaktı dıye.Neyazıkki olmuyo ıstedığın gıbı herşey

ay benim annem de hep öyle diyor kızı yakın oturanlara bakıyorum ne güzel arada uğruyorlar kızlarına falan diyor içim gidiyor o öyle deyince ama kader kısmet hersey

leeeeeynnn nerem koca göbek

ya harbiden çok fena olmuş göbeğim. azman gibiymişim haberim yokmuş. resmi görünce anladım devasalığımı

ya benim karnımı gören aaa erkekmi senin bebek yüzüne de güzellik gelmiş (hoşuma gidien kısım bu tabi ) ama göbeğim top gibiymiş sivriymiş bebek kesin erkekmiş valla dedim erkekse de giyer pembe tulumları oturur pembiş odasında yapacak bişey yok :meri:

bu ne ya sizi saat 1 de bıraktım 10 sayfa ilerlemiş haziaran anneleri dökülmeye başladı

hava cok güzel artık ısınmış sogumaz herhalde bundan sonra

kızıma emzik kutusu kendime canta için pet aldım dolaştım geldim

şittttt aslı sana şüöyle sawaros taşlı laf atıyom canım benim

kız neyıne ozenıyon.ay hiç aklıma gelmezdı halıme ozenecek.nekadar dayancaklar bakalım.kaynana uycakmı bakma sırasına.annem gelcek butun rahatı bırakcak bende kalcak.sonuçta herkesın kendı evı.senın teyzen vardı yakınında ona baktır sen.olmazsa az para verırsın yada hedıye alırsın mıs gıbı.duzende bozulmaz.keşke benımde oyle bı ımkanım olsa..benim işler yaş işler archiii.bakalım ne olcak

aman takma bana da aynı şeyı söyluyorlar, yok karnın sıvrı yok sen hıç çırkınleşmedın kesın erkek falan dıyorlar, elımde kap ı gıbı kutu resmı var hallaaa halllaaa dıyorum geçşyorum. eskıden hamıleler pek kendını salıyormuş heralde, çok şişmanlayıp çirkınleşiyorlarmış ama gunumuz hamılelerı hep bakımlı guzel, eskıler bunu anlayamıyor bu nedenle..

benım anamın gelmeye nıyetı yok dogurcam yakında bakalım işte dıyor, boğarım senı dedım hala daha şakaya vurup gelmek ıstemıyor..

ay benim annem de hep öyle diyor kızı yakın oturanlara bakıyorum ne güzel arada uğruyorlar kızlarına falan diyor içim gidiyor o öyle deyince ama kader kısmet hersey

annem doğumda gelecek. ama onun haricinde bebek bakmaya gelemez. valla ne vardı evlenip uzaklara gidecek otursaydım anamın evinde.

dünde ilk defa birisi bana kız mı bebeğin dedi çok sevindim. şimdiye kadar her gören erkek diyordu.

teyzem yakın ama çok terste kalıyor. kendi gelip bakamayacak bende bebeği taksiyle götüreyim dedim ama hem taksi parası gerekecek hem de teyzeme de para vermem gerek. şimdi arada kaldık. olsun seninkiler en azından 1 yaşına kadar dayansa gene iyi. ben 3 aylık bebeği kime nasıl emanet edeceğim bilmiyorum