en küçük kardeş sen misin asneba?? ne güzel annenler yanına geliyor herşeyi bırakıp. benimkiler hayatta gelmez. babam bize misafirliğe gelince bile 4 saatten fazla durmuyor sinir ediyor beni.
evet en küçük benım canım.2 abım var sadece.o yuzden geliyorlar.babamında eskı okuldan arkadaşlarla senede 1 kere toplanıyorlar.oda şansıma 8 mayıs.o bıtsın gelcekler.hoş abımler gıtme dedıler toplantıya ama ben gıtsın ıstedım.eskı arkadaşlar sonuçta özlem gıderıyolar.valla archııı ii olur ınş. sıkılmazlar.ama hamıleliğimin ılk aylarındada gelip 1,5 ay baktılar bana saolsunlar
EFET CNM BU CANTALR SAOL DUN BI CANTA GORDUM ALMADIM KIRMIZILI NETTE COK PAHALIYMIS SIMDI PİŞMAN OLDUM TEK KALMIŞTI ORDADA SANIRIM BEN GIDENE KDR ODA SATILR
izmirde hava super cnm gayet guneşli sıcak artık sogumaz sanırım burdakıler o trflrda yapamıyor ordakıler butaraflarda benmde annem ank dan gelcek ama hıc cesaretı yok 🙁
valla oyle.ama ınsanın kendı annesı gıbı olmuyo sonuçta...mecburuz sonuçta.annemde dıyo burda olsan hiç sorun olmıcaktı dıye.Neyazıkki olmuyo ıstedığın gıbı herşey
EFET CNM BU CANTALR SAOL DUN BI CANTA GORDUM ALMADIM KIRMIZILI NETTE COK PAHALIYMIS SIMDI PİŞMAN OLDUM TEK KALMIŞTI ORDADA SANIRIM BEN GIDENE KDR ODA SATILR
ben aldım bu çantadan hatta kocama kakaladımişte bunu anneler günü hediyesi olarak alacak bana benim çok hoşuma gitti.yahu ztn benim aldığım normal çantalar da bu kdr para oluyor genelde pahalı mı bunnar cok normalde de kullanılabilir diye bunu tercih ettim hatta
evet en küçük benım canım.2 abım var sadece.o yuzden geliyorlar.babamında eskı okuldan arkadaşlarla senede 1 kere toplanıyorlar.oda şansıma 8 mayıs.o bıtsın gelcekler.hoş abımler gıtme dedıler toplantıya ama ben gıtsın ıstedım.eskı arkadaşlar sonuçta özlem gıderıyolar.valla archııı ii olur ınş. sıkılmazlar.ama hamıleliğimin ılk aylarındada gelip 1,5 ay baktılar bana saolsunlar
ne güzel valla çok özendim sana 🙂
benim kardeşim var bu sene üniversiteye girecek inşallah. annemde anneanneme bakıyor zaten. ben kaldım bir başıma. keşke yakın olsaydım onlara.şimdi ara ki bakıcı bulasın
valla oyle.ama ınsanın kendı annesı gıbı olmuyo sonuçta...mecburuz sonuçta.annemde dıyo burda olsan hiç sorun olmıcaktı dıye.neyazıkki olmuyo ıstedığın gıbı herşey