2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ohh ben hem anamdan hem tum akrabalardan hem kaynanamdan uzaktayım, yemek yaptım gel dıyenım yok, sizi böyle duyunca özenıyorum, tarıfı aldıgında yazarsan sevınırım canım

kadayıfları kavurması biraz vakit alıyor ama
fırında tepsie serilip daha kolay kavruluyormuş ben hiç denemedim
ve bi yiyen bidaha istiyor
hamileliğimden dolayı uzun süredir yapmıyorum muhallebili kadayıfı ama
hala görüştüğüm arkadaşlarım söyler

kızlar benim kocamın teyzesi de şöyle bir tatlı yapıyor çok güsel oluyor.

borcama en alta kedi dili bisküvi
üzerine sade muhallebi
onun üzerine de çilek sos. çilek sosu kendi yapıyor. çilekleri ve şekeri mikserde çekiyor. valla harika oluyor.

bunu hemen yazıyorum denicem en kısa zamanda

mahlepli kurabiyede çok güzel oluyor
ben onu kandil simidi gibi yapıyorum ama uğraştırıyor

Al benden de o kadar ne hikmetse ütüyü hiç sevmem yaptığım zamanda yapmasam daha iyi olurmuş diyorum boşuna uğraşmışım diyorum çünkü hiç bir halta benzemiyor.

ben hala şu işten çıktı gösterme mevzusuna takıldım. doğum iznindeki hamile bayanı işten çıkaramazlar ki yasak ??

ne adi adamlar o kadar çalış çabala yaptıklarına bak. neyse sen iznine çık bencede. zaten şunun şurasında çok zamanında kalmadı. evde dinlenirsin rahat rahat

anam maşallah gız kocana, benım kı meyve tabagı hazırlasa 2 gun mutfak temızlerım acayıp yeteneksızdır. tarıf harıka gözukuo hemen yazıcam sagol datlım

afıyet olsun canım. utu deme göynek bırıktı bıle şimdıden off offf

ya şu kadayıflı muhallebi mi muhallebili kadayıfmı ne kim verdi bakiiim onun tarifini bir tıkladım karşıma kk cıktı üstelik bana siteye erişemiyorsunuz diyor ay uyuz oldum cok lazımdı hınhhhh bir an afalladımama noluyor diye bu site nerden cıktı simdi karşıma dedim..
zeynepcim sizin şirket sana yardımcı olacağına işi zorlaştırıyor.hayret yani.arkadaslar da cvplamışlar ama ben de söyliyim 37de cıkıp 37 de doğurursak 3 haftamız yanar cnm maalesef..
ben raporu kapattığımda vekalet verecekmişim maaşım da hesaba aynı sekilde yatacakmış bugün ik.dan bir arkadas öyle söyledi.notere gidicez beraber dedi.nasıl yürüyor bu işlemler bilmiyorum hiç.sonra devletten aldığım parayı da şirkete vericem işte.