2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hemen açıklayayım. toplam 16 haftan var, ama bunun 3 ü mutlaka doğum öncesi olmalı, yani doğum sonrası 13 haftan kalıyor. eğer 37. haftada izne ayrılıp diğer gün doğum yaparsan yine 13 hafta doğum sonrası iznin oluyor, ama 41. haftada doğum yaparsan d.sonrasına 12 haftan kalıyor...

alla alla nasıl seni çıkmış gibi gösteriyorlar ki ??

benim bildiğim 37. haftanda izne çıkıp hemen doğum yaparsan o 3 haftan yanıyor. geriye 13 hafta iznin kalıyor.

ama bende pek detaylı bilmiyorum zeynepcim , muhasebeyle ilgilenen arkadaşlar daha iyi anlar bu durumu. ya da sen direkt ssk yı falan ara.

Zeynepçim doğum yaptıktan sonra 13 hafta iznin olacak.. Öncesi olan 3 hafta da bebek erken gelirse ki mesela benim öyle olacak, o kısmı yanıyo... İnternetten de bi araştırayım yasa falan link yollayayım sana istersen..

nasıl yapıldığını bilmiyorum ama hem çok değişik görünüyor, hem çok lezzetli, hem de hafif bir tatlı. benim kaynanam sıksık yapar ama hiç aklıma gelmedi sormak...

ohh ben hem anamdan hem tum akrabalardan hem kaynanamdan uzaktayım, yemek yaptım gel dıyenım yok, sizi böyle duyunca özenıyorum, tarıfı aldıgında yazarsan sevınırım canım

zeynep çok üzüldüm
o maaş meseleside şirketin isterse sana aylık yine maaşını ödemeye devam edebilir
eski işyerimdeki kız gidip konuşmuştu siz bana maaşımı ödemeye devam edin
izin sonunda ben size toplu aldığım paraı veririm demişti
tamam dediler
izin sonu olunca o toplu parayıda istemediler

nasıl oluyor kız o muhallebılı falan yazsana yawrııımm

ne güzel.. Senin yaptığın yemekler de güzel oluyordur.. Benimkiler bişeye benzemiyor da....oflaya puflaya yaptığımdan..

he he, evet severek yapmak gerekıyor, içine sevgı katcan yawrııım, olsun herkes yemek yapcak dıye bişey mı var, ben de utu fobısı var, ınan utulerı 2 saat bı oraya bı buraya atıom sonra ter içinde söylenerek utuluyom bişeye de benzemıo