2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sagol canım bakıom şimdı. ya aynı menulerı yapıp duruyorum habıre ayıp oluyor. irmık tatlısı yapıcam, yanına yenı bişeyler bulayım dıyom, yenı fıks menum bu olsun barı 🙂)
yaa benimde cumartesi misafirim gelicek görümcem ve eltim gelip bebişin kıyafetlerini yerleştiricez. banada kolay bişeyler söleyin hem masrafsız olsun hem kolay olsun

yaa benimde cumartesi misafirim gelicek görümcem ve eltim gelip bebişin kıyafetlerini yerleştiricez. banada kolay bişeyler söleyin hem masrafsız olsun hem kolay olsun

ben buldum galıba, tatlı olarak ırmık tatlısı zaten yapmak çok kolay bılıyosundur muhallebı gıbı karıştır araya cevız koy borcamda sogusun,

lorlu börek, bunu yapmıştım daha önce unutmuşum yıne yapayım harıka oluyor;
Malzemeler:
  • 4 yufka
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • Yarım su bardağı süt
  • Yarım su bardağı yoğurt
  • 3 yumurta
Harcı için:
  • 1 yemek tabağı dolusu lor peyniri (250 gram)
  • 1 kase maydonoz / dereotu
  • Kırmızı biber, karabiber

bi kapta yag sut yogurt yumurta hepsını çırp, yufkaları ıçın batır borcama ser ama gelışıguzel, 2 tane serdıkten sonra araya harcı koy sonra dıger 2 snı ser, uzerıne de karıımı dök fırına...

kızlar çok sinirim bozuk bizim finans müdürünü ve patronu öldürmek istiyorum umarım normal doğum yaparım doğum esnasında edilen beddua tutarmış ikisinede edicem sanırım.

Hem beni son güne kadar çalıştırmak için baskı yapıyorlar hemde ozaman bana maaşımı verin bende dönüşte sigortadan aldığımın hepsini size geri veririm deyince olmaz biz seni devlete karşı çıktı göstericez diyorlar bu nasıl iş anlamadım ben sanki benim hesabıma yatıracağı paraya devlet yok bu kız doğum izininde sen ona niye para verdin diye soracakta benden iyi niyet bekliyorlar ama kimsede iyi niyet yok

Şu doğum izni konusunda tam manasıyla nereden bilgi alabiliriz bizim gerzek şirketin bir moktan haberi yokta. Şimdi 37 ye kadar çalışıcam ya ben diyelimki izne çıktım 2 gün sonra doğum yaptım doğum önü izni denilen kısım yanmışmı olacak. Eğer öyleyse ben tam olarak kaç hafta izinli olacam bana bir akıl verirmisiniz bu konuyu ayrıntılı bir şekilde çözmem lazım.

bı mali muşavırden tam bılgı alabılırsın canım. yalnız hakkın yenılıyor gıbı geldı bana, ayrıca son gune kadar çalışmak ne kadar dogru yazık degıl mı canaına, ben evde bı saga bı sola yatıom habıre sen işyerınde mahvoluyorsundur