2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten gece uyumayı düşünmeyin 2 saat arayla emzircen emzirme süresi yarım saat dersek emzirdim uyudum diyene kadar ikinciye kalkacaz
benim arkadaşım 15 dk bir emziriyor şaşırdım deidm çok kısa zaman değil mi yoo doktor öle dedi diyor. gözüm korktu valla
dönüp dolaşıp geldiğimiz 2 konu var hergün kilolaarr ve kaynanalar

bir de yemekler var tabi de onlar ztn klasiğimiz oldu artık 🙂
ahanda biri yemek mi dedi

benim arkadaşım 15 dk bir emziriyor şaşırdım deidm çok kısa zaman değil mi yoo doktor öle dedi diyor. gözüm korktu valla

ahanda biri yemek mi dedi

evt ilk doğduklarında cabuk yorulcaklar 1 saat öyle durcaklar
bu modda hatta uyuyakalcaklar çenelerinden veya ayaklarından gıdıklıcaz uyandırıcaz emsin doysun diye..2 saatte bir emziriliyor ztn ilk aylarda.işimiz zor yani kızlar..

saglıklı olsunlarda ugraşalım ya ama benim için baya bir zor olcak herhalde 6 senedir yanlızlığa alışmıştık bakalım bizim bıcır gelinc nasıl olcak

çok iyi almışsın bence.gayet normal

az sonra zeynep bize kızacak gene mi kilo konusu açtınız diye 🙂

ilk ay iştahım cok kötüydü eyvah dedim top gibi olcam sandım ama cok şükür öyle bir sey olmaadı eskiden 70 dim spora gidip 65 e düşebildim ve hamile kaldım drda cok memnun kilomdan ve eski kıyafetlerimi giyebiliyorum düşük bel pantolarımıda giyebiliyorum daha inşallah toplamda 12 kilo ile tamamlayabilirim cünkü pcos hastası olduğum için zor kilo vrebiliyorum