pembik Hamiş Melek 4 Mayıs 2010 #16.881 archimim' Alıntı: bende hayat ağacının çok severdim. komiser vardı ya orda kayl mı neydi adı. sam in sevgilisi. bayılırdık o adama Genişletmek için tıkla ... evt ya ne karizma adamdı sam da ne oynak kızdı :f040:
archimim' Alıntı: bende hayat ağacının çok severdim. komiser vardı ya orda kayl mı neydi adı. sam in sevgilisi. bayılırdık o adama Genişletmek için tıkla ... evt ya ne karizma adamdı sam da ne oynak kızdı :f040:
elh Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.882 arceya' Alıntı: ay ben de ggeçen hafta biraz izlemiştim.. artık ezeli bırakacam ben de içimi baydı iyice.. onu seyretsem.. bari gülerim biraz.. nası olsa ezel e 1 ay sonra şöle bi baksam bile konuyu annarım.. yalan rüzgarı misali :çitos: ay hatırlıyorum da.. ilkokulda yalan rüzgarını seyrederdim.. bi ara bitecek diye söylenti çıktı da kara yaslara bürünmüştüm aa... Genişletmek için tıkla ... bende anneme ufacık tezektim edivardo aç anni derdim ay ne güzel pembe diziydi o be aşk,intikam,gurur... arceya' Alıntı: evet herkeşleri seviyom Genişletmek için tıkla ... not:tek sorumlu arceya dır...
arceya' Alıntı: ay ben de ggeçen hafta biraz izlemiştim.. artık ezeli bırakacam ben de içimi baydı iyice.. onu seyretsem.. bari gülerim biraz.. nası olsa ezel e 1 ay sonra şöle bi baksam bile konuyu annarım.. yalan rüzgarı misali :çitos: ay hatırlıyorum da.. ilkokulda yalan rüzgarını seyrederdim.. bi ara bitecek diye söylenti çıktı da kara yaslara bürünmüştüm aa... Genişletmek için tıkla ... bende anneme ufacık tezektim edivardo aç anni derdim ay ne güzel pembe diziydi o be aşk,intikam,gurur... arceya' Alıntı: evet herkeşleri seviyom Genişletmek için tıkla ... not:tek sorumlu arceya dır...
A archimim Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.883 elh' Alıntı: bi de diyoki bi hamilelik bile 11 ay sürüyo diyo Genişletmek için tıkla ... hadi ya bak o kısmı kaçırmışım 🙂 ama o diziyi birkaç hafta daha izlersem abiye sayesinde türkçe konuşmayı unutacağım
elh' Alıntı: bi de diyoki bi hamilelik bile 11 ay sürüyo diyo Genişletmek için tıkla ... hadi ya bak o kısmı kaçırmışım 🙂 ama o diziyi birkaç hafta daha izlersem abiye sayesinde türkçe konuşmayı unutacağım
ozbek83 Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.884 pembik' Alıntı: evt sen normalmi doğurcan benim tam 42 günüm kaldı sezeryan olucam ben 16 sında :meri: Genişletmek için tıkla ... allah nasip ederse normak istiyorum bu cumartesi konuşcam bakalım ozaman benim gününde olursa 56 günüm var:meri:
pembik' Alıntı: evt sen normalmi doğurcan benim tam 42 günüm kaldı sezeryan olucam ben 16 sında :meri: Genişletmek için tıkla ... allah nasip ederse normak istiyorum bu cumartesi konuşcam bakalım ozaman benim gününde olursa 56 günüm var:meri:
pembik Hamiş Melek 4 Mayıs 2010 #16.885 arceya' Alıntı: off sorma aşıktım ben ona beee.. uzun saçlı olanı diyoonn.. sam le banyo fln yaparlardı ah ahh :meri: Genişletmek için tıkla ... anaaa neleri hatırlıyor yaa sahi öyle seyler yaparlardı dimiii :meri:
arceya' Alıntı: off sorma aşıktım ben ona beee.. uzun saçlı olanı diyoonn.. sam le banyo fln yaparlardı ah ahh :meri: Genişletmek için tıkla ... anaaa neleri hatırlıyor yaa sahi öyle seyler yaparlardı dimiii :meri:
arceya Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.886 elh' Alıntı: bende anneme ufacık tezektim edivardo aç anni derdim ay ne güzel pembe diziydi o be aşk,intikam,gurur... heeee, eduardo capetillooo... nan ben de hepsini izliyomusum hee not:tek sorumlu arceya dır... Genişletmek için tıkla ... aah yalaannn
elh' Alıntı: bende anneme ufacık tezektim edivardo aç anni derdim ay ne güzel pembe diziydi o be aşk,intikam,gurur... heeee, eduardo capetillooo... nan ben de hepsini izliyomusum hee not:tek sorumlu arceya dır... Genişletmek için tıkla ... aah yalaannn
A archimim Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.887 arceya' Alıntı: off sorma aşıktım ben ona beee.. uzun saçlı olanı diyoonn.. sam le banyo fln yaparlardı ah ahh :meri: Genişletmek için tıkla ... pembik' Alıntı: evt ya ne karizma adamdı sam da ne oynak kızdı :f040: Genişletmek için tıkla ... hepiniz evli barklı hamile bayanlarsınız yaptığınız muhabbete bak,
arceya' Alıntı: off sorma aşıktım ben ona beee.. uzun saçlı olanı diyoonn.. sam le banyo fln yaparlardı ah ahh :meri: Genişletmek için tıkla ... pembik' Alıntı: evt ya ne karizma adamdı sam da ne oynak kızdı :f040: Genişletmek için tıkla ... hepiniz evli barklı hamile bayanlarsınız yaptığınız muhabbete bak,
asfada Hamiş Melek 4 Mayıs 2010 #16.888 arceya' Alıntı: evet herkeşleri seviyom Genişletmek için tıkla ... BENÜÜÜÜÜÜÜ:meri:
elh Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.889 archimim' Alıntı: hadi ya bak o kısmı kaçırmışım 🙂 ama o diziyi birkaç hafta daha izlersem abiye sayesinde türkçe konuşmayı unutacağım Genişletmek için tıkla ... benim coktan bozuldu valla bide kocası gibi küfretmeye başladım :meri:
archimim' Alıntı: hadi ya bak o kısmı kaçırmışım 🙂 ama o diziyi birkaç hafta daha izlersem abiye sayesinde türkçe konuşmayı unutacağım Genişletmek için tıkla ... benim coktan bozuldu valla bide kocası gibi küfretmeye başladım :meri:
arceya Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.890 archimim' Alıntı: hepiniz evli barklı hamile bayanlarsınız yaptığınız muhabbete bak, Genişletmek için tıkla ... aahahah o sahnelerden nası etkilenmişsem.. tamamen hatırlıyom hala.. sabunluyodu fln sam i yastık savaşı asfada' Alıntı: BENÜÜÜÜÜÜÜ:meri: Genişletmek için tıkla ... sen hariç
archimim' Alıntı: hepiniz evli barklı hamile bayanlarsınız yaptığınız muhabbete bak, Genişletmek için tıkla ... aahahah o sahnelerden nası etkilenmişsem.. tamamen hatırlıyom hala.. sabunluyodu fln sam i yastık savaşı asfada' Alıntı: BENÜÜÜÜÜÜÜ:meri: Genişletmek için tıkla ... sen hariç