günaydın kızlar nasılsınız ben iyi değilim bu ara ateşim çok yükseliyor 38,5 larda akşam yattıktan sonra h.sonu serum yedim bu yüzden bu ateş bebeğe zarar verir diorlar ama yükseliyor elden gelen bi durum değilki koruyayım kendimi korkuyorum 3 gündür her akşam aynı şey ağlamak istiyorum korkuyorum bu akşamda aynısı olurmu ??????????
günaydın tatlı hamişler..... iyisinizdir umarım.... mercimeklerde iyidir ...... bende bebk hayali ile yaşayan bir bayanım.... adetime 2-3 gün var.... fakat bu sabah lekelenmem oldu iç çamaşırıma çıkmadı.... tuvalet kağıdına biraz bulaşmıştı..... rengi çook çook açık sütlü kahverenginde idi.... acaba yerleşme kanaması dedikleri bu mu... sizlerde de böyle bişey olmuşmuydu.... yoksa adet mi oluyorum.....
günaydın herkese dün oğlumu görmeye gittim 1891 gr olmuş normal doğum posizyonuna girmiş bu sefer şükür boyu geriden geliyo ama ya 39.5 cm oluyo fl değer, hesaplayınca siz ce nasıl kızlar
Kızlar ağrılarım artıyor her geçen gün.. hareket etmekte zorlanıyorum resmen ama bunun yanında garip bir enerji var içimde.. Hoplayayım, zıplayayım, iş yapayım falan.. Ama tabi yapamak ne mükün.. Miskin olsam da yatsam ama enerji var hareket edebilecek celinee yok ortalarda.. Ay nasıl olacak yaw..