2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evet canım bende aynen öle düşünüyorum en azından 3 kilo falan olsa ele avuca gelir diye düşünüyorum . Ama hayırlısıyla zamanında gelsinlerde hepsi büyür

Mislina maşallah arkadaşının bebeişne canım.. Darısı hepimizin başına.. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

mislina cnm gözüaydın arkadaşının allah sağlıkla devam ettirsin inş

günaydın kızlar 🙂mislina darısı bizim başımıza olsun bebiş de sağlıkla kg.lansın inşallah 🙂

Amin kızlar .inşallah hepimiz bebeklerimiz zamanında sağlkla kucağımıza alırız.

kızlar geçen gün doğumhaneye gittim çay içmeye küvözde bebek vardı solunum sıkıntılı mekonyum aspirasyonu yaa böyle ilk kez bebek görmüş gibi oldum üzüldüm bebişe ne kadar küçük olduğunu farkettim oysa kilosu falan yerinde miad bebek bu zamana dek gördüğüm iyi bebeklerden yani ama şimdi farklı.son 4 aya kadar yeni doğan hemşireliği yapıyodum gebelikten dolayı geri hizmetteyim şimdi.doğum iznim bitince nasıl yapcam ben yine bebek hemş bilmem önceden iş olarak görüyodum sanırım etkilemiyodu şimdi üzüyo nefes almaya çalışıyodu beceremiyodu bebiş tam olarak bu sefer bunaldığından sinirli sinirli kolunu bacağını oynatıp duruyodu allahtan açıldı akşama doğru cin gibi oldu

Allah herkesin bebişine sağlık sıhhat versın ınş.Hergece herkes için dua edıyorum.aklıma geldıkçe sureklı dua edıyorum.Hepimiz sağlıkla kavuşalım zamanında ınş. kızlar bebişlerimize.......

kızlar chıcco ürünleri satan mağazalara giderseniz eğer emzirme kitapçığı isteyin anne tadı diye bi kitapçık çok güzel bilgiler var içinde çok faydalı bi kitapçık oluşturmuşlar hediye ediyolar

Gunaydin fistiklar nasilsiniz?
Bugun uslu kiz olucam ve erkenden kahvaltimi yapicam.
Bizimki dun geldi gonlumu aldi farkindayim yalnizliginin seni ihmal ettigimi dedi.
Yani bunu demesi, farkinda olmasi bile benim icin bi birsey.
Umarim sizler de hepiniz iyisinizdir.