2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizde hafta sonu odasını düzenledik, duvara resim raf falan astık, perdesin aydınlatmasını taktık
gidip gelip bakıyoruz orda oturuyoruz

bizde mama sandalyesini falan kurduk onunda oyuncakları var. gidip gelip onu öttürüyoruz 🙂
biri bizi görse deli zanneder.

geçen ay tchibo nun oyuncak ufak tavşan ürünü vardı
eşim onu almış getirmiş
verdi elime nasıl güzel pamuk gibi
bende onu görünce içim tuhaf oldu başladım ağlamaya
bu şekilde duygulanmalar bile çok güzel
çok az kaldı hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

yok keramet kızılay maden sodasında
2-3 gündür benimde gece kramp giriyor
bacağıma ve hatta ne alakaysa topuğuma giriyor
bende soda içeyim

bizde mama sandalyesini falan kurduk onunda oyuncakları var. gidip gelip onu öttürüyoruz 🙂

biz beşiği alalı nerdeyse 1,5 ay olacak geldiği gibi kumaşını yıkayıp bi hevesle kurduk hemen, bakıyorum içindemi yatacak şimdi bunun duyorum
üzerine toz olmasın diye örtü örttüm 1,5 aydır kurulu bekliyor öle

valla gören delı sanar dogru napalım kucagımıza alalım bizde görcez anyayı konyayı ama, şimdı duygulanıp ben ağlıyorum dogunca o aglıcak ben yıne ağlızcammm görcem gunumu

30 nisanda bir arkadaşımız doğum yapmış çok ağır grip olduğu için serum vermişler hastanede ve doktoru artık bebek zarar görebilir almamız lazım demiş 36+3 te genel sezeryanla almışlar. Maşallah şmdi bebekte bir sorun yok sarılık dışında ilk anda nefes problemi yaşamışlar ama hemen geçmiş 2320 gr 45 cm doğmuş 🙂.

Dün telefonda konuştuk sesi çok iyi ve mutlu geliyordu inanılmaz bir duygu diyor 🙂 benide heyecan bastı zaman yaklaşıyor