ayy kıyamam sıze, bende gırıorum odasına aglıyorum çok duygulanıyorum, bide bebek bezlerını aldık onlarda odayı bebek bebek kokuttu. sankı evde bebek varmış gıbı kokuyor ev. dayanamıyorum hemen aglıyorum biz ıkı sulugöz ne yapcaz acaba. eşim benden once aglıyor zaten
ayy kıyamam sıze, bende gırıorum odasına aglıyorum çok duygulanıyorum, bide bebek bezlerını aldık onlarda odayı bebek bebek kokuttu. sankı evde bebek varmış gıbı kokuyor ev. dayanamıyorum hemen aglıyorum biz ıkı sulugöz ne yapcaz acaba. eşim benden once aglıyor zaten
geçen ay tchibo nun oyuncak ufak tavşan ürünü vardı eşim onu almış getirmiş verdi elime nasıl güzel pamuk gibi bende onu görünce içim tuhaf oldu başladım ağlamaya bu şekilde duygulanmalar bile çok güzel çok az kaldı hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
biz beşiği alalı nerdeyse 1,5 ay olacak geldiği gibi kumaşını yıkayıp bi hevesle kurduk hemen, bakıyorum içindemi yatacak şimdi bunun duyorum üzerine toz olmasın diye örtü örttüm 1,5 aydır kurulu bekliyor öle
geçen ay tchibo nun oyuncak ufak tavşan ürünü vardı eşim onu almış getirmiş verdi elime nasıl güzel pamuk gibi bende onu görünce içim tuhaf oldu başladım ağlamaya bu şekilde duygulanmalar bile çok güzel çok az kaldı hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
valla gören delı sanar dogru napalım kucagımıza alalım bizde görcez anyayı konyayı ama, şimdı duygulanıp ben ağlıyorum dogunca o aglıcak ben yıne ağlızcammm görcem gunumu
30 nisanda bir arkadaşımız doğum yapmış çok ağır grip olduğu için serum vermişler hastanede ve doktoru artık bebek zarar görebilir almamız lazım demiş 36+3 te genel sezeryanla almışlar. Maşallah şmdi bebekte bir sorun yok sarılık dışında ilk anda nefes problemi yaşamışlar ama hemen geçmiş 2320 gr 45 cm doğmuş 🙂.
Dün telefonda konuştuk sesi çok iyi ve mutlu geliyordu inanılmaz bir duygu diyor 🙂 benide heyecan bastı zaman yaklaşıyor